Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.Úgy néz ki hogy teherbe estem.Azóta nem merek a szemükbe nézni.Nagyon félek a reakcióuktól.A barátom azt mondta hogy együtt elmondjuk nekik.De sajnos nem tudom hogyan mondjuk el nekem nincs bátorságom hozzá.Nagyon félek hogy soha többé nem lesz ugyanaz a viszonyunk otthon.Esetleg eltiltanak minket egymástól.Vagy kidobnak otthonról.Nem tudom mit tegyek :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.Kérlek segítsetek :(2014. szept. 6. 19:39
51/74 anonim válasza:
NEM ÉRTEM AZT A SOK BARMOT AKI MOST LECSESZI A KÉRDEZŐT!
52/74 anonim válasza:
miért kell lecseszni egyből a szülei dolga lesz majd ahelyett h biztatnátok hogy mondja el és nem lesz semmi komoly persze hogy haragudnak majd miatta de szeretni fognak ugyanúgy inkább leoltjátok ti!
de amúgy tényleg állj a szüleid elé és mond el a barátoddal h ez történt tudjuk h hülyék voltunk és rájöttünk hogy nem így kellet volna.
oké h haragudni fognak de legalább elmondtad nekik és ezt ők is értékelni fogják nem fognak kirakni meg semmi a barátodtól sem tudnak majd eltiltani nem lehetnek veled mindig :D ezt ők is tudják
szeretni fognak attól még !:)
szal hajrá nem lesz semmi gond :)
53/74 anonim válasza:
Én például sose tudnék ugyanúgy nézni lányomra miután megölte az unokám..
54/74 anonim válasza:
de 16 éves !
tanulnak ! Te sem kérheted h adja fel a sulit mert csinált egy hülyeséget .
Én is az abortusz ellen vagyok ,de ilyenkor sok minden más nem marad:/
55/74 anonim válasza:
Kérdező, elmondtad már a szüleidnek?
56/74 A kérdező kommentje:
Igen,elmondtuk.Azt mondták hogy ekkorát még nem csalódtak bennünk és hogy lehettünk ilyen felelőtlenek.És hogy soha többé nem bíznak meg bennünk.Mondták hogy nem akarnak minket együtt látni.Rosszabb mint amire számítottunk rossz volt ezek hallani.Nem tudom most mi lesz vissza szerezhetnénk-e a bizalmukat.Azóta nem is beszélnek velem :( Talán majd idővel...
2014. szept. 10. 18:49
57/74 anonim válasza:
És aláírják a szükséges papírokat ? Vagy megtartjatok a babát ?
58/74 anonim válasza:
Most komolyan, mire számítottál? Dícséretre?
59/74 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék, hogy a válaszolók hány százaléka szülő. Mert ha sok, akkor elég szégyen gyalázat, hogy valaki, aki tudja hogy hibázott, és ennek elmondásában kér tanácsot, úgy lehurrogják sokan, mintha ők nem követtek volna el hibákat és mulasztásokat, vagy épp nagy baromságokat az életben. Egy szülő akkor jó szülő, ha bármit tesz a gyereke, akkor is tudja, hogy a szüleire mindig számíthat. Kihez menjen az ember ha nem a saját szüleihez? Felelőtlenség volt, igen, de ezen már nem segít a harag, vagy méreg, vagy hallgatással büntetés. Össze kellene ülni a családnak, átbeszélni, hogy mi a cél, megtartani, vagy elvetetni a babát, mire van lehetőség, és összefogva segíteni a legjobb megoldást végigcsinálni a kérdezőnek. Szerintetek nincs elég baja, hogy még oltjátok is? És ahhoz külön gratulálok, hogy a fiú nem elegánsan lelép, hanem a lánnyal együtt van a bajban is nem csak a "jóban". Kérdező, valóban nagy butaságot csináltál, de leginkább azért sajnállak, mert nem számíthatsz a szüleidre. És a válaszokból, hozzáállásokból kiderül, hogy sok mindenkire nem számíthatnak a gyerekei. 40/nő, két kamasz anyja, aki bármiben támogatja a gyermekeit.
60/74 anonim válasza:
És sikerült eljutni nőgyógyászhoz,aláíratni papírokat meg minden hercehurcát elindítani az elintézés útján az abortuszhoz?Mi lesz végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!