Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy terhes a barátnőm...

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Figyelt kérdés
Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Ő már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.
2013. jún. 17. 21:36
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
72%
Hogy mond meg? Őszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnőd és mind két szülőpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
2013. jún. 17. 21:41
 2/36 anonim ***** válasza:
66%
Minél előbb el kell mondanod, őszintén meg kell beszélni a dolgokat.
2013. jún. 17. 21:44
 3/36 anonim ***** válasza:
66%

"az apja ki akar herélni"

Hát ez igy szokott lenni, miért nem vigyázott jobban a lányára és a barátnõd önmagára veled együtt.

Na jó komolyra forditva, azt mondod védekeztetek, akkor még nem biztos, hogy terhes.

Ha viszont terhes lesz, akkor azonnal mondd el a szüleidnek.

Elõször mondd el az anyudnak, majd utána az apudnak.

Ha bátor vagy akkor egyszerre mind a kettõnek.

2013. jún. 17. 21:45
 4/36 anonim ***** válasza:
67%
Te jó ég :S.... Ezen minél előbb túl kell esni .Én megmondom őszintén nem pártolnám,hogy a lányom 17 évesen gyereket szüljön !
2013. jún. 17. 21:46
 5/36 A kérdező kommentje:
Szerintem ők csak azért (vagyis inkább az anyja) nem akarja elvetetni mert 1 gyerekük elment, a másik csecsemő korában meghalt és a barátnőm se volt biztos, hogy életben marad. És hogyha elveszik akkor ugye kevesebb esély van arra, hogy megint terhes lehet (ha az).
2013. jún. 17. 21:51
 6/36 anonim ***** válasza:
52%

amúgy ha van pozitív teszt akkor tuti terhes.

szüleiddel meg beszélj mielőbb. nem jó halogatni a dolgot, ehhez a döntéshez jelen esetben 6 emberre van szükség.

2013. jún. 17. 22:18
 7/36 anonim ***** válasza:
18%

Ha védekeztetek akkor nem lehet terhes tőled, persze ha szed fogamzásgátlót akkor lehet hogy kihagyott valamit, vagy nem hatott úgy és azért lett terhes. Ha óvszert használtok akkor végképp nem értem az 100% os védelmet nyújt, persze azok is lehetnek lyukasak meg ki is szakadhatnak, de azt csak észreveszitek ha valami gáz van akkor esemény utáni kell.

Nos az elvetetés ma már nem jár azzal hogy nem fog többet teherbe esni, ma már olyan az orvostudomány hogy biztonságos az egész.

Barátnőmnek is volt abortusza még 17 évesen amikor megerőszakolták, és simán lehet gyereke még, ez tény.

Másrészt hogy hogyan mondd meg. Nos először azzal beszélj akivel a legjobban kijössz otthon. Utána pedig mondd meg annak akivel kevésbé. Bár így 18 évesen ez nagyon korai szóval érthető hogy a párod szülei kivannak akadva meg valószínű hogy a te szüleid is. Előttetek még az élet, elég hamar kezdtétek ezt mert neked dolgoznod kell majd, nincs tovább tanulás, mert el kell tartsd a gyereked. Szóval még ha nem is akarjátok elvetetni akkor az örökbeadáson is lehet gondolkodni ha úgy akarjátok.

Ez nagy felelősség lesz ez nektek, és én 24 évesen már simán vállalhatnék gyereket, a barátnőm is mert már 21 éves. De mi úgy vagyunk vele hogy élvezzük még az életet ki. Persze ha becsúszna a gyerek én vállalnám, mert van munkám, nem keresek rosszul, de még nem erőltetjük a dolgot.

Nem tudom hogyan tervezitek, de még várjátok meg hogy mit mond a nőgyógyász aztán akkor javaslom hogy üljetek le mindannyian, ti is először aztán a szüleitekkel mindkettőtökével és beszéljétek meg, jól átgondolva a dolgot hogy akkor hogyan tovább.

Javaslom hogy jó döntést hozzatok, mert a gyerek nem játék, és ha valamit eldöntöttetek akkor már nincs visszaút.

2013. jún. 17. 22:23
 8/36 anonim ***** válasza:
6%
Hát ha te VALÓBAN mindig védekeztél, ahogyan állítod, akkor valahogyan így mondd meg a szüleidnek: -Apa, Anya, a barátnőmet teherbeejtette valaki... majd a DNS-teszt kimutatja, hogy ki volt az. Adig is fizethetitek helyettem a gyerektartást. Hát nem nagyszerű?!
2013. jún. 17. 22:37
 9/36 anonim ***** válasza:
72%

Semmilyen védekezés nem ad 100%-os biztonságot! Ezt jobb ha tudod, mielőtt a bogarat a füledbe ülteti valaki "jóindulatú" ember.

Csak az a 100%-os védekezés, ha nem szexeltek:)

Mielőbb üljetek le megbeszélni. Szüleid biztos nem örülnek elsőre, de mivel téged biztos szeretnek, hisz a gyerekük vagy, majd megenyhülnek!De mindenképp beszélj velük mielőbb!

2013. jún. 17. 22:53
 10/36 anonim ***** válasza:
13%
8. Pont ez a véleményem nekem is. Annyira erőlködik a kérdező, hogy védekeztek, mégis terhes a lány, ha minden igaz. Akkor bizony ott besegítettek, de majd kiderül egy apaságin.
2013. jún. 17. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!