18 éves vagyok és 15hetes terhes. Szüleimnek elmondtam, kitagadtak és most a barátommal élek. Fog egyszer is javulni ez a helyzet?
Figyelt kérdés
Vagy mindig is ez lesz hogy ki vagyok tagadva?A barátomat sem viselik el,pedig 14 éves korom óta vele vagyok kitartóan.A suliból ez az utolsó évem.2011. márc. 9. 18:56
1/39 anonim válasza:
Igen, előbb-utóbb látni akarják majd az unokájukat..
2/39 Huron válasza:
En nem neveznem szuloknek! 18 evig kihasznaltak.
3/39 Huron válasza:
Es ne terhes legyen, hanem varandos! Az ott nem teher, bar kinek, mi.
4/39 anonim válasza:
Biztos megenyhülnek majd. Talán a sokkhatás miatt viselkedtek ilyen minősíthetetlenül.
5/39 anonim válasza:
Kedvesem!
A legfontosabb hogy ne idegeskedj, mert akkor ártasz egy ÉLETNEK!!!!
igen, fog javulni a helyzet!:)
Kitartás, és fel a fejjel:).
6/39 anonim válasza:
amint meglesz az unoka ;)
addig is a családi pótlék neked jár, úgyhogy a családsegítőnél kérj segítséget, hogyan kérheted a te nevedre
7/39 anonim válasza:
A barátnőmmel ugyan ez a helyzet. Csak ő 20 éves. Cigány barátja van...gondolhatod mit szóltak a szülők. Egy másik városban lakik, most szül márciusban. Ő amióta terhes nem beszélt a szüleivel...és nagyon hajlandóságot sem mutatnak arra, hogy béküljenek.
8/39 A kérdező kommentje:
Igen,bocsi tehát várandós vagyok:)Teher semmiképp mert semmi rosszul létem nincs.
Remélem igazatok lesz.
Hogy érted azt hogy kihasználtak eddig?
2011. márc. 9. 19:04
9/39 anonim válasza:
Ezt soha nem értettem.
18 éves vagy, 4 éve van barátod, csak nem gondolhatták, hogy szűzen mégy férjhez...!
Aki szexel, azzal meg előfordulhat, hogy teherbe esik, ebben nincs semmi szégyellni való, ez a természet rendje.
Amúgy igaz, hogy ha kíváncsiak az unokájukra, akkor keresni fognak.
10/39 A kérdező kommentje:
A párom dolgozik,így anyagiakban nem lesz gond.És hát...ő is roma,ahogyan a barátnőd barátja.
2011. márc. 9. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!