18 éves vagyok és 15hetes terhes. Szüleimnek elmondtam, kitagadtak és most a barátommal élek. Fog egyszer is javulni ez a helyzet?
Először is:Gratulálok:)
Egyébként mi lesz a neve?:)
bocsi hogy így kíváncsiskodok de mostanában kissé név mániás lettem...:D
Köszönöm a lepontozást, de tényleg :)
Még ha bunkó lettem volna, akkor azt mondom ok, de így ...
Rám biztos nem, az abortusz miatt....
De nekem ott volt unokanővérem, aki szintén így volt. 14-15 évesen megismerkedett a párjával, terhes lett 18 évesen, bár ott a szülők nem tagadtak ki senkit, összeházasodtak. Volt egy sima érettségije, amivel törölhette ki a fenekét, gyerek mellett meg tanulni... Mentek volna még bulizni, mert ugye 20 évesen még fiatal az ember. Anya otthon maradt, apa meg ment szórakozni. Végül 6 év után elváltak. Unokatesóm 24 évesen elvált, egyedülálló anya lett, akinek egy szimpla érettségi volt a kezében. Elvégzett egy tanfolyamot, eladó lett, mai napig ebben dolgozik. 35 éves, 70 000 keres, ebből próbálnak ketten megélni. Rövidebb kapcsolatai vannak, mert egy gyermekes anyukát nem nagyon akarnak bevállalni. Ráért volna most szülni.
Ez elég negatív példa, de csak hogy megértsétek én miért jöttem az abortusszal. De nektek még 1x sok boldogságot!
Ilyen tippeket ne fogadj el, hogy majd ne felejtsd el visszaadni vagy hogy írta az egyik válaszoló. Az abortusz meg abszurd. Nem hallott még örökbeadásról, ha már nem megtartásról lenne szó ? Rengeteg ember szeretne babát akinek nem lehet, aki meg nem tarthatja meg öldje meg ?
A haragtartásban semmi jó nincs, a haragtartónak sem jó, akkor meg mi értelme ? Megbocsájtás bizonyít boldog, pozitív személyiséget. Nem tudom mit csináltak még a szüleid, úgy tűnik több minden van, mint most ez a babásdi. Én szerintem ha nincs nagyobb egyéb gond, akkor csak tartsd velük a kapcsolatot, időnként szólj hozzájuk. Szerintem mindig egy gyerek kezdeményezzen. Én így vagyok szüleimmel, bár talán egy összeveszés volt, de rögtön dolgoztam a békén, és ők is. No persze nem értek egyet velük, én nem dobnám majd ki a gyerekemet ezért.
Javulni fog, ha nyitott vagy rá, és próbálkozol, és elfogadod az ő oldalukat valamelyest, ettől állj magad mellett persze.
Adja örökbe??
Utána meg hallgathatja a megvető véleményeket, amiért lemondott a gyermekéről... Mert senki nem tudhatja mi késztet valakit erre, vagy arra...
Gratulálok! Ne aggódj,ha szeretnek,és érdekli őket az unokájuk megenyhülnek és szeretni fognak, koncentrálj a babára, mert hatalmas ajándék,és arra van szüksége,hogy nyugodt legyél:) Azzal meg ne foglalkozz aki elküldene abortuszra, ez nem így működik,én se tenném meg soha!
21 éves, 33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!