18 éves vagyok és 15hetes terhes. Szüleimnek elmondtam, kitagadtak és most a barátommal élek. Fog egyszer is javulni ez a helyzet?
Gratulálok!
Tervezett baba volt?
Ne aggódj, megenyhülnek, ha meg nem, az őket minősíti, és ők fogják a legjobban bánni.
Egy 19 éves anyuka
Szerintem nem lesz mindig igy. Legalabbis keves olyan ember van akinek ne olvadna el a szive mikor meglatja gyermekenek az ujszulott gyermeket, aki neki az unokaja.
A szuleidnek meg bocsass meg. Rossz neveltetest kaptak es ezert nem tudnak elfogadni. Ne tarts magadban haragot irantuk, mert az art a babanak. Inkabb gondolj rajuk ugy mint "elveszettek" akik majd "megtalaltatnak" mikor meghalljak a gyonyoru unokajuk csilingelo neveteset :)
Én is gratulálok neked 19éves anyuka:)
Nem tudom meg fogok-e nekik tudni bocsájtani:( Sok rosszat kaptam,életem nem volt.A párom származása miatt biztos soha nem akarják majd a babámat látni.
Na ezért nem kellene betiltani az abortuszt!!!
Anyukádék szégyellhetik magukat. Ilyen helyzetben a gyerek mellé kellene állni. Én a helyébe lennék elvinnélek orvoshoz, abortuszra. Még be sem fejezted az iskolád, fiatal vagy. Mai világban nagyon nehéz munkát találni, pláne végzettség nélkül. És kitudja a barátod nem hagy -e el pár év múlva...
De a legjobbakat kívánom, és ne törődj a szüleiddel. Nem érdemelnek meg. De majd ne felejts el visszavágni, ha mégis békülnének.
"Huron válasza:
En nem neveznem szuloknek! 18 evig kihasznaltak."
Maximálisan egyetértek! Szerintem most a babára koncentrálj, meg a párodra. Szülő ilyet nem tesz! Hogy majd változik-e a helyzet? 50-50%. Mikor váltam, anyám le se... Mert ki mit szólna. Most haldoklik, és a lakását idegenekre íratta - tudván, hogy mivel komoly szemproblémáim vannak, sajnos nagyon drága a szemüveg, kölcsönt vettem fel rá, mert nem tudtam volna kifizetni, és ha 2 hónapon belül nem fizetem vissza, BAR listára kerülök. Nem érdekelte...
Gratulálok!
(Én azért mondjuk érettségiig vártam volna vele, utána kezdtem volna bele a babaprojektbe...)
Az, hogy javulni fog-e, nem tudom, de neked egy feladatod lesz: tisztességre, illemtudónak nevelni a gyerekedet!
Egyébként, nekem van egy olyan érzésem, hogy meg fognak enyhülni a nagyszülők. Ha nem, akkor meg sem érdemlik, hogy lássák az unokát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!