Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és 15hetes...

18 éves vagyok és 15hetes terhes. Szüleimnek elmondtam, kitagadtak és most a barátommal élek. Fog egyszer is javulni ez a helyzet?

Figyelt kérdés
Vagy mindig is ez lesz hogy ki vagyok tagadva?A barátomat sem viselik el,pedig 14 éves korom óta vele vagyok kitartóan.A suliból ez az utolsó évem.
2011. márc. 9. 18:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
67%

Gratulálok!

Tervezett baba volt?

Ne aggódj, megenyhülnek, ha meg nem, az őket minősíti, és ők fogják a legjobban bánni.

Egy 19 éves anyuka

2011. márc. 9. 19:09
 12/39 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem lesz mindig igy. Legalabbis keves olyan ember van akinek ne olvadna el a szive mikor meglatja gyermekenek az ujszulott gyermeket, aki neki az unokaja.

A szuleidnek meg bocsass meg. Rossz neveltetest kaptak es ezert nem tudnak elfogadni. Ne tarts magadban haragot irantuk, mert az art a babanak. Inkabb gondolj rajuk ugy mint "elveszettek" akik majd "megtalaltatnak" mikor meghalljak a gyonyoru unokajuk csilingelo neveteset :)

2011. márc. 9. 19:12
 13/39 A kérdező kommentje:

Én is gratulálok neked 19éves anyuka:)

Nem tudom meg fogok-e nekik tudni bocsájtani:( Sok rosszat kaptam,életem nem volt.A párom származása miatt biztos soha nem akarják majd a babámat látni.

2011. márc. 9. 19:16
 14/39 anonim ***** válasza:
40%

Na ezért nem kellene betiltani az abortuszt!!!

Anyukádék szégyellhetik magukat. Ilyen helyzetben a gyerek mellé kellene állni. Én a helyébe lennék elvinnélek orvoshoz, abortuszra. Még be sem fejezted az iskolád, fiatal vagy. Mai világban nagyon nehéz munkát találni, pláne végzettség nélkül. És kitudja a barátod nem hagy -e el pár év múlva...

De a legjobbakat kívánom, és ne törődj a szüleiddel. Nem érdemelnek meg. De majd ne felejts el visszavágni, ha mégis békülnének.

2011. márc. 9. 19:16
 15/39 A kérdező kommentje:
Igazából nem volt tervezett,kiszakadt a gumi.Aztán így voltunk vele ha lett,akkor marad ha nem akkor nem.De LETT!És nagyon boldogok vagyunk mi,és a párom családja.
2011. márc. 9. 19:18
 16/39 anonim ***** válasza:
35%

"Huron válasza:

En nem neveznem szuloknek! 18 evig kihasznaltak."

Maximálisan egyetértek! Szerintem most a babára koncentrálj, meg a párodra. Szülő ilyet nem tesz! Hogy majd változik-e a helyzet? 50-50%. Mikor váltam, anyám le se... Mert ki mit szólna. Most haldoklik, és a lakását idegenekre íratta - tudván, hogy mivel komoly szemproblémáim vannak, sajnos nagyon drága a szemüveg, kölcsönt vettem fel rá, mert nem tudtam volna kifizetni, és ha 2 hónapon belül nem fizetem vissza, BAR listára kerülök. Nem érdekelte...

2011. márc. 9. 19:19
 17/39 anonim ***** válasza:
82%
Sok boldogságot nektek és egészséges kisbabát! :) Szerintem majd megenyhülnek. Adj időt nekik.
 18/39 anonim ***** válasza:
72%

Gratulálok!

(Én azért mondjuk érettségiig vártam volna vele, utána kezdtem volna bele a babaprojektbe...)

Az, hogy javulni fog-e, nem tudom, de neked egy feladatod lesz: tisztességre, illemtudónak nevelni a gyerekedet!

Egyébként, nekem van egy olyan érzésem, hogy meg fognak enyhülni a nagyszülők. Ha nem, akkor meg sem érdemlik, hogy lássák az unokát!

19/39 A kérdező kommentje:
Az abortusz meg sem fordult a fejünkben.Májusban leteszem a vizsgám,majd ha a baba pedig nagyobb lesz elmegyek dolgozni.Addig a párom tartja a frontot.
2011. márc. 9. 19:20
 20/39 anonim ***** válasza:
86%
Helyes!
2011. márc. 9. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!