Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy terhes a barátnőm...

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Figyelt kérdés
Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Ő már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.
2013. jún. 17. 21:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
52%
Szexelni volt bátorságod, elmondani is legyen!
2013. júl. 12. 14:31
 32/36 anonim ***** válasza:
No mit lett veletek, kérdező?
2013. szept. 4. 18:32
 33/36 anonim ***** válasza:

Nemakarlak bàntani,és gyanúsítgatni sem

De ha ti védekeztetek,akkor nem lehetséges hogy a baràtnőd mellék*rt ,és màsvalaki ejtette teherbe,és a te nyakadba akarja varrni a gyereket?!

2016. júl. 29. 15:24
 34/36 anonim válasza:
amúgy a 2 hónapnál tovább pénztárcában tartott óvszer pl már engedhet át spermiumokat!!
2016. okt. 29. 03:03
 35/36 anonim válasza:
mi lett azóta?
2016. okt. 29. 03:03
 36/36 SziaJociVagyok:)) válasza:
Na mizu? :D
2020. máj. 21. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!