Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy terhes a barátnőm...

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Figyelt kérdés
Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Ő már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.
2013. jún. 17. 21:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
60%
Nem úgy van, hogy a pozitív teszt sosem téved, csak a negatív? Valami ilyesmit olvastam már itt többször is.
2013. jún. 17. 23:20
 12/36 anonim ***** válasza:
79%

Addig, amíg az orvos nem igazolja ne mondd el otthon (még lehet vaklárma, igaz kétlem)

Aztán jó gyorsan, egyenesen, mint a ragtapasznál.

Lsz kiabálás, vagy magukbaroskadás...kétségbeesés.

Acélozd meg magad viseld annyira jól mint amennyi a helyzet engedi... Aztán döntsetek a lánnyal.

De jó ha már kész tényekkel együttmondjátok el az is.

2013. jún. 17. 23:26
 13/36 anonim ***** válasza:
74%
Gondolkodj. Mennyi az esély arra, hogy a 17 évesen felcsinált baràtnőd mellett maradsz halálodig? Hogy bírni fogod a Tescoban az árufeltöltést, vagy a McDonald'sban a krumplisütögetést /alig 18 évesen, szakma nélkül, gyakorlat nélkül mást nemigen fogsz találni/ emellett éjjelente a gyereksírást, a jelenleg randipartner, csupa bűbáj barátnőd testi és lelki változásait? Te költözöl az ő szüleihez és akkor te tűrsz majd mindent, vagy a kis barátnőd hozzátok és akkor ő harcol majd a mamáddal? Két évet nem adok nektek együtt, és akkor? Kivel áll majd össze az akkor húszéves, tanulatlan, kisgyerekes csajod? Nem lesz kapós, le kell majd adni az igényeit, ez azt jelenti, hogy valami selejtes nevelőapja lesz a kislányodnak/kisfiadnak... Hajrá, gyártsatok gyereket ész nélkül, a semmire!
2013. jún. 18. 01:13
 14/36 anonim ***** válasza:
65%
Jól mondja az utolsó. Nem is népszerű a válasza, pedig Neki van igaza.
2013. jún. 18. 06:47
 15/36 anonim ***** válasza:
42%

Igen igaza van, de senki enm kért tanácsot arra vonatkozóan, bogy megtartság-e a babát.

Az volt a kérdés hogyan mondja el?

És hogyan fognak reagálni a szülők?

2013. jún. 18. 06:50
 16/36 anonim ***** válasza:
64%
Ha az én gyermekem állna elém,én nagyon kiakadnék ettől és mélységes szomorúságot,csalódást éreznék ! Az nem kérdés ,hogy mit tanácsolnék ... ! Addig kell orvoshoz menni ,amig lehet segiteni !Minél előbb!
2013. jún. 18. 08:11
 17/36 anonim ***** válasza:
57%
Na, terhes?
2013. jún. 18. 15:48
 18/36 anonim ***** válasza:
81%
Pont 17 voltam, amikor terhes lettem a barátomtól. Sem anyám, sem "anyósomék" nem támogattak minket, sőt anyám azonnal bejelentett a nőgyógyászához, hogy terhes a lánya, és abortuszra menne a doktor úrhoz. Amit akkor, és most érzek, senkinek nem kívánom. 10 évig voltunk még együtt a barátommal, aki időközben a vőlegényem lett, de nem estem teherbe soha többet. Elhagyott... Most 43 évesen egy férjjel, akivel 16 éve kétségbe esve küzdünk egy saját gyermekért, el nem tudjátok képzelni mit is érzek. Sem anyám, sem a volt vőlegényem, aki azóta boldog családapa két gyerekkel, sem senki nem tudja mi zajlik a lelkemben, csak a férjem, mert ő lát nap mint nap 16 éve, ő tudja talán min megyek keresztül. Ezt egy anya sem tudhatja, csakis az áldozat, vagyis én.
2013. jún. 18. 15:56
 19/36 anonim ***** válasza:
37%
Hú utolsó :(( Sajnálom! Örökbefogadásra nem gondoltatok? (tudom, hogy nem ugyanolyan, mint egy saját)
2013. jún. 18. 16:44
 20/36 anonim ***** válasza:
19. Köszönöm sz együttérzést. Eddig még nem gondoltunk örökbefogadásra, mert "próbálkoztunk", és még nem jutottunk el erre az elhatározásra, de bevallom őszintén, mostanában már egyre többször megfordult a fejemben a gondolat, csak még a férjemnek nem mondtam.
2013. jún. 18. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!