Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy terhes a barátnőm...

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Figyelt kérdés
Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Ő már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.
2013. jún. 17. 21:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Kérdezõ na mi ujság?

Utolsó biztosan benned van a hiba? Hallottam már olyat is, hogy a férjnek nem lehet gyereke.

Van egy ismerõsöm,akinek azt mondták nem lehet gyermeke, elvált a férjétõl és teherbe esett. Most 2 éves a pici gyermeke.

2013. jún. 19. 12:02
 22/36 A kérdező kommentje:

Szerintetek en ugy terveztem, hogy 18 evesen majd apa leszek? Eredetileg nem gondolkoztam meg gyereken de nem fogom megolni ha nem kell. Szerencsetlen errol nem tehet, ez a mi hulyesegunk. Ugyanugy megerdemli az eletet mint az a gyerek akit terveztek a szulei es ha megszuletik biztos nem lesz rossz dolga. A baratnom szulei majd segitenek neki es nem tudom, hogy a szuleim mit szolnanak hozza de az biztos, hogy se a gyereket se engem nem raknanak ki. Egyebkent holnap fog orvoshoz menni, hamarabb nem is terveztem elmondani.

18-as sajnalom. Mi pont ezert nem akarunk ilyet csinalni. Oke, hogy fejlett az orvostudomany meg mittomen de barmi tortenhet o meg akar gyereket, bar nem ennyi idosen tervezte.

2013. jún. 20. 12:05
 23/36 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy a barátnőd terhes lett-e vagy sem, de drukkolok neked, hogy ne tőled legyen a baba, mert 18 évesen nem jó dolog gyereket nevelni. De, ha még is terhes és a tiéd akkor vállalj minden felelőséget a kicsiért és sok boldogságot!
2013. jún. 20. 13:05
 24/36 anonim ***** válasza:
Mások is voltak ilyen helyzetben. Baba mellett érettségiztek le, de a nagyszülők segítettek mindkét részről. Próbálj mellette maradni a bajban. Védekezés mellett is lehet terhesség. Keress valami állást és estin folytasd a sulit. Nehéz lesz, de annak idején sok pár élt így. Egy ismerős pár volt ilyen helyzetben, nekik minden évben született utána gyerekük. A fiatal asszony nem tudott tovább tanulni. Az lenne jó, ha a szülők mindkét részről segítenének. Nehéz lesz, de egy abortusz egy életre tönkre teheti barátnődet.
2013. jún. 20. 15:39
 25/36 anonim ***** válasza:
na? elmondtad? mi lett?
2013. jún. 25. 19:23
 26/36 A kérdező kommentje:
terhes
2013. jún. 26. 19:52
 27/36 anonim ***** válasza:
Meg is tartja?
2013. jún. 26. 19:59
 28/36 anonim ***** válasza:
És mihez kezdtek?
2013. júl. 2. 22:45
 29/36 A kérdező kommentje:
Megtartja és nem tudom. Nem szóltam még a szüleimnek. Próbáltam de nem merek belekezdeni vagy belekezdek és hülyeségeket mondok.
2013. júl. 12. 14:21
 30/36 anonim ***** válasza:
74%
persze, ne szólj nekik...majd észreveszik... te jó ég! amikor meg kellett csinálni ezt a gyereket, akkor miért nem voltál ilyen félénk? itt az ideje, hogy megtanuld vállalni a tetteid következményeit.
2013. júl. 12. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!