Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.Úgy néz ki hogy teherbe estem.Azóta nem merek a szemükbe nézni.Nagyon félek a reakcióuktól.A barátom azt mondta hogy együtt elmondjuk nekik.De sajnos nem tudom hogyan mondjuk el nekem nincs bátorságom hozzá.Nagyon félek hogy soha többé nem lesz ugyanaz a viszonyunk otthon.Esetleg eltiltanak minket egymástól.Vagy kidobnak otthonról.Nem tudom mit tegyek :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.Kérlek segítsetek :(2014. szept. 6. 19:39
11/74 anonim válasza:
Kiscsillagom, a következmény már ott van a hasadban...
12/74 anonim válasza:
Nem tudsz mit csinalni, muszály elmondani. Ha megszeretned tartani , előbb utobb nőni kezd a hasad, ha el szeretnéd vetetni ahhoz meg szülői bele egyezés kell!! Nyilván nem örülnek neki hogy a 16 eves lányom terhes, de nem dobnam ki az utcára !
13/74 anonim válasza:
Majd azért írd meg hogy hogy ment. Kivancsi vagyok mi volt a reakció . Es kitartás !
14/74 anonim válasza:
Szerintem mondd el a szüleidnek bármennyire is félsz ettől, hisz előbb utóbb úgy is kiderül, mi is így jártunk barinőmmel, igaz ő már 19 volt de akkor sem fejezte be a tanulmányait még volt egy éve hátra a suliból. És végülis elmondtuk...először volt káromkodás de mikor másodjára találkoztam apósommal, szépen kérdezte hogy mit akarunk, hogyan akarjuk az életet tovább. Megtartottuk, féltünk elmondani mi is, de feleslegesen, mert van egy szép kislányunk aki már 6 hónapos és nincs olyan a családba aki ne szeretné :) Mondjátok el úgy a legjobb!!! :)
15/74 anonim válasza:
Nem tudom hogy hány hetes a magzat, de jó lenne minél korábban elmondani nekik, hisz ha nem akarod megtartani, akkor az abortuszt csak szülői beleegyezéssel csinálhatod, és csak egy bizonyos ideig lehet elvetetni, utána már nem (ha jól tudom). Ha pedig megakarod tartani, akkor egy idő után úgyis észreveszik a gömbölyödő pocakod. Először nagyon idegesek lesznek, de nem fognak kidobni az utcára...De nem értem hogy 16 évesen hogy lehettetek olyan éretlenek hogy nem védekeztetek.
16/74 anonim válasza:
a következmény már ott van a hasadban, erről korábban kellett volna gondolkodni
most egy pofon és egy kiadós veszekedés sokkal jobb, mintha tovább húznád-vonnád az igazságot
17/74 anonim válasza:
Ha a gumi nélküli dugáshoz voltál elég bátor, akkor a következményit is viseld el.
Egyáltalán nem tudlak sajnálni. Nagyon remélem, hogy kapsz 1-2 atyai pofont, ami helyre billenti az agyadban a kiakadt fogaskerekeket.
18/74 A kérdező kommentje:
Tudom hogy felelőtlenek voltunk.Nem szeretnénk megtartani, mindketten tanulunk még és nem is állunk készen rá.
2014. szept. 6. 20:11
19/74 anonim válasza:
nem akarjátok megtartani, akkor viszont minél hamarabb szólni kéne, amíg visszafordíthatók a dolgok
20/74 anonim válasza:
Akkor meg pláne minél hamarabb mondjátok el az abortusz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!