Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Kérdező, dicséretre számítottál?
A szex nem a gyerekek időtöltése, ti pedig gyerekek vagytok.
Szép dologgal kezdődik a felnőtt életetek, ha megöltök egy magzatot. Mert ezután soha többet nem lesztek gyerekek lélekben.
Ha lefeküdni volt merszetek, akkor vállaljátok a többit is. Ha tükörbe akarsz nézni, akkor a gyámhivataltól kérd a nagykorúsításod, és vállaljátok a felelősséget a gyerekért és magatokért.
A gyávább, és erkölcstelenebb megoldással pedig élj együtt, ha tudsz.
"de 16 éves !
tanulnak ! Te sem kérheted h adja fel a sulit mert csinált egy hülyeséget .
Én is az abortusz ellen vagyok ,de ilyenkor sok minden más nem marad:/"
Talán ezért sem kellene 16 évesen szexelni, nem gondolod?
Most nem azért, de milyen szülők ezek?!
Az én lányom 24 éves és alig ismerték két-három hónapja egymást a barátjával, amikor teherbe esett óvszer mellett. Ők is alig merték elmondani, a lányom zokogott. Nem tudta, hogy mit tegyen. Még egyetemre jár, a fiú most kezdett dolgozni, nem tudják még, hogyan alakul a kapcsolatuk, hiszen egymás mélyebb megismeréséhez több idő kell. Ahhoz, hogy az ember tudja, ettől az embertől szeretnék családot.
Rettenetesen meg voltak zavarodva mindketten, mert még nem érezték, hogy itt lenne a ideje a gyerek vállalásának. Nagyon nehéz döntés volt mindenkinek, de az abortusz mellett döntöttek, mert egyáltalán nem érezték felkészültnek magukat egy gyerekre.
Persze, hogy felneveltem volna, segítettem volna bármiben! De ezt nekik kell akarniuk, nem pedig nekem.
Mindvégig mellettük álltam. Igen, a kórházban is bent voltunk a párjával együtt, mert ez egy nagyon nehéz döntés és a lelki terheket senki nem tudja átvenni, de fizikailag igenis ott kell állni, mert ezen is múlik, hogyan tudja majd feldolgozni az egészet.
Nem létezik ilyen esetben jó döntés, de ha az már megszületett, akkor támogatni kell egy szülőnek a gyereket és kiállni mindenben mellette.
Na ezért nem kéne gyerekeknek szexelni.....Mindig sírnak hogy jaj ők érettek a szexre bla bla..hát tessék.
Állj oda és mond meg, aztán várd a reakciót. Ha már ilyen hülye voltál, hogy védekezés nélkül szexeltél....meg is érdemelnél 1-2 nyaklevest. Fiúd szintúgy.
61-es szerint vajon hogy tud egy 16 éves kislány és a barátja felnőttként nevelni pénz és saját lakás,fizetés,munkahely és minden nélkül egy kisbabát?!!!!!
Tán a nagyszülők neveljenek mindenkit?!
Hogy lehetnek ekkora tahó kommentek.
"egy 16 éves kislány és a barátja felnőttként nevelni pénz és saját lakás,fizetés,munkahely és minden nélkül egy kisbabát?"
Magánügy.
B#szni könnyű, gyereket nevelni nem az.
Az élet nem habostorta... Persze sokan álomvilágban élnek.
61.
Az semmivel nem lenne jobb hogy gyerekként megszül egy gyereket akit vagy a nagyszülei nevelnek fel (ha előbb el nem távoznak) , vagy a semmibe szüli meg és éhezik majd. Nem lesz kaja, nem lesz ruha, nem lesz semmije annak a gyereknek. Ráadásul az ilyen felelőtlenek inkább ne neveljenek gyereket...abból nem sülne ki semmi jó.
Senki nem mondta hogy az abortusz jó megoldás, csak azt, hogy az a kisebbik rossz, pl egy ilyen esetben.
Hívd félre anyukádat,és mondd el neki hogy ne legyen nagyon mérges rád , mert így is meg vagy ijedve. Csináltál egy terhességi tesztet és pozitív lett.
Biztos nem fog mosolyogni, de időben kell közölni velük, mert kicsúszol az időből ha más döntést szándékozol tenni.
Meg kell érteni az ő neheztelésüket is majd, mert ez a tény az ő életüket is nagyban befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!