Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
"De nem merem elmondani mert félek a következményektől"
Akkor nem féltél a következményektől, amikor 16 éves gyereklányként szexeltél?
Állj eléjük, és mondd el.
"Tudom hogy felelőtlenek voltunk.Nem szeretnénk megtartani, mindketten tanulunk még és nem is állunk készen rá."
Bizonyám. És most szépen megöltök egy kisbabát, mert nem álltok készen rá. Na EZÉRT nem kéne gyerekként szexelni, csak felnőttként, amikor már készen állsz arra, hogy a szex következményét meg is tudd tartani.
Felelőtlenek vagytok, és ezért egy magzat meg fog halni. Szép kezdése a felnőttségnek, ugye?
"Mi az hogy ilyen gyerekük?Ismersz te minket hogy ítélkezzél rólunk?Egyetlen hibánk miatt is?"
Ez nem hiba, annál JÓVAL több, mint hogy összemostál két ruhát és most ki kell dobnod az egyiket.
Szégyelld magad a hozzáállásodért. Dugni volt eszed, máshoz nem. Ostoba kölyök vagy még, ne szexelj, gyerek vagy még hozzá!
Azért ez egy csöppet nagyobb dolog, mint egy hiba...összehoztatok egy életet!!!!
Aminek most véget akartok vetni.
""Olyan nincs, hogy nem egyeznek bele az abortuszba." miért ne lenne? 18 éves kor alatt szülői engedély nélkül, nem csinálják meg...és ha az én lányomról lenne szó én biztos nem egyeznék bele
nyilván támogatnám a gyerekem és az unokám, de a felelősséget vállalnia kellene
Előbb-utóbb úgyis látszani fog rajtad, szerintem hagyd, hogy észrevegyék.
Probléma letudva, jó nap volt ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!