Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.Úgy néz ki hogy teherbe estem.Azóta nem merek a szemükbe nézni.Nagyon félek a reakcióuktól.A barátom azt mondta hogy együtt elmondjuk nekik.De sajnos nem tudom hogyan mondjuk el nekem nincs bátorságom hozzá.Nagyon félek hogy soha többé nem lesz ugyanaz a viszonyunk otthon.Esetleg eltiltanak minket egymástól.Vagy kidobnak otthonról.Nem tudom mit tegyek :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.Kérlek segítsetek :(

2014. szept. 6. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
88%

"De nem merem elmondani mert félek a következményektől"

Akkor nem féltél a következményektől, amikor 16 éves gyereklányként szexeltél?

Állj eléjük, és mondd el.

2014. szept. 6. 21:18
 32/74 anonim ***** válasza:
23%

"Tudom hogy felelőtlenek voltunk.Nem szeretnénk megtartani, mindketten tanulunk még és nem is állunk készen rá."

Bizonyám. És most szépen megöltök egy kisbabát, mert nem álltok készen rá. Na EZÉRT nem kéne gyerekként szexelni, csak felnőttként, amikor már készen állsz arra, hogy a szex következményét meg is tudd tartani.

Felelőtlenek vagytok, és ezért egy magzat meg fog halni. Szép kezdése a felnőttségnek, ugye?

2014. szept. 6. 21:20
 33/74 anonim ***** válasza:
66%

"Mi az hogy ilyen gyerekük?Ismersz te minket hogy ítélkezzél rólunk?Egyetlen hibánk miatt is?"

Ez nem hiba, annál JÓVAL több, mint hogy összemostál két ruhát és most ki kell dobnod az egyiket.

Szégyelld magad a hozzáállásodért. Dugni volt eszed, máshoz nem. Ostoba kölyök vagy még, ne szexelj, gyerek vagy még hozzá!

2014. szept. 6. 21:22
 34/74 anonim ***** válasza:
25%

Azért ez egy csöppet nagyobb dolog, mint egy hiba...összehoztatok egy életet!!!!

Aminek most véget akartok vetni.

2014. szept. 6. 21:42
 35/74 anonim ***** válasza:
24%
azért egyszer úgy megnézném az ilyen kölykök fejét, amikor anyu és apu közli, hogy nem egyeznek bele az abortuszba és mars dolgozni
2014. szept. 6. 21:49
 36/74 anonim ***** válasza:
85%
Olyan nincs, hogy nem egyeznek bele az abortuszba.
2014. szept. 6. 21:53
 37/74 anonim ***** válasza:
9%

""Olyan nincs, hogy nem egyeznek bele az abortuszba." miért ne lenne? 18 éves kor alatt szülői engedély nélkül, nem csinálják meg...és ha az én lányomról lenne szó én biztos nem egyeznék bele

nyilván támogatnám a gyerekem és az unokám, de a felelősséget vállalnia kellene

2014. szept. 6. 22:09
 38/74 anonim ***** válasza:
92%
Felelőtlenek voltatok és ennek meg is lett a következménye. Minél hamarabb álljatok a szülők elé,mert ki fogtok futni az időből és nem lesz választásotok.Biztos,hogy nagy balhé lesz,de ezen sajnos túl kell esni.
2014. szept. 6. 22:15
 39/74 zabmester ***** válasza:
89%
Utolsó, gratulálok, ha a gyerekedre rá akarnád kényszeríteni, hogy megszüljön egy gyereket, akit nem akart. Ezzel a leendő unokáddal is jól kicsesznél, mivel ennek azért mindenképpen hatása lesz rá is. Mellesleg nem az engedélye kell a szülőnek, csak a tudomásul vétele, erről kell nyilatkoznia.
2014. szept. 6. 22:18
 40/74 anonim ***** válasza:
0%

Előbb-utóbb úgyis látszani fog rajtad, szerintem hagyd, hogy észrevegyék.

Probléma letudva, jó nap volt ez is.

2014. szept. 6. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!