Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lefeküdtünk a barátommal és nem védekeztünk.Úgy néz ki hogy teherbe estem.Azóta nem merek a szemükbe nézni.Nagyon félek a reakcióuktól.A barátom azt mondta hogy együtt elmondjuk nekik.De sajnos nem tudom hogyan mondjuk el nekem nincs bátorságom hozzá.Nagyon félek hogy soha többé nem lesz ugyanaz a viszonyunk otthon.Esetleg eltiltanak minket egymástól.Vagy kidobnak otthonról.Nem tudom mit tegyek :/ Mindketten 16 évesek vagyunk.Kérlek segítsetek :(2014. szept. 6. 19:39
21/74 anonim válasza:
Ahhoz is ennyit gyűjtögetted a bátorságot, hogy védekezés nélkül összefeküdjél a barátoddal?
22/74 anonim válasza:
Szokásos szombatesti kamukérdés és még mindig bedöltök neki?:DD
23/74 anonim válasza:
Ne bántsátok, azzal nem lesz semmi sem megoldva. Éppen elég baja van szegénynek. Könnyen dobálózunk hogy hja, milyen hülyék voltak, de könyörgöm, mindenki volt fiatal, és a szerelmesek tomboló hormonjaikkal nem mindig gondolkodnak, mielőtt cselekszenek. Mindenképpen mondd el mihamarabb legalább anyukádnak,mert ha húzod az időt, nem lesz lehetőséged megszakíttatni a terhességed. Sajnálom hogy így alakult, próbálj túl lépni rajta, piszok nehéz lesz..Abortusz ellenesek , lehet lepontozni :-))
24/74 anonim válasza:
Anya-apa! Annyi eszem van, hogy hagytam magam megdugni, de a védekezéshez már nem volt elég az IQ-m!
25/74 anonim válasza:
Most komolyan, mindennemű gúny nélkül, mire számítottatok? Hogy ha első alkalommal nem lettél terhes akkor majd tizedszerre se? Mert ez nagyon nem így működik.
Minél hamarabb elmondani, és villámgyorsan irány a doki. Ott meg aztán hegyezni a füled, mint a kisangyal amikor a felelősségteljes védekezést fogja magyarázni.
26/74 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hibáztunk és sajnálom nem tudjuk már vissza csinálni.Tanultunk belőle bár ezt a szülők biztos nem így fogják fel :(
2014. szept. 6. 20:48
27/74 anonim válasza:
Na főleg ha nem akarod megtartani,minél elöbb szólj anyádnak.Mert ha ki csúszol az időből,na akkor lesz főleg ideges.kidobni nem fognak,ők is meglesznek ijedve,hiszen ki akarja a 16 éves lánya lassan szüljön, mikor még tanulnia kell.Vegyél egy nagy levegőt és lesz ami lesz.Ne rontsd el az életed,a srác is ott fog hagyni ha szülsz ha nem.Nem együtt fogtok megöregedni,még olyan gyerekek vagytok ti is.
28/74 anonim válasza:
Ja szexelni elég érettek voltatok, de megtartani már nem?Szegény szüleitek,sajnálom őket hogy ilyen gyerekük van.
29/74 A kérdező kommentje:
Mi az hogy ilyen gyerekük?Ismersz te minket hogy ítélkezzél rólunk?Egyetlen hibánk miatt is?
2014. szept. 6. 21:01
30/74 anonim válasza:
Miert is kene megtartaniuk? Mire? Hova? Kinek? 16 eves kamaszok, inkabb ne vallaljak egy gyermek neveleset, foleg igy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!