Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy terhes vagyok?
Jaj, istenem már, felnőtt létetekre csak a hülye gyilkosozós dumát tudjátok nyomni? Gratula.
A következmény... ennyi erővel senki ne üljön autóba, mert meg van az esély, hogy kitöri a nyakát és lebénul, és akkor még ki is röhögjük. Nem?
Ha ti annyi felelősséggel nevelitek a gyerekeiteket, mint amennyivel szexeltek, az nagyon sok kérdésre választ ad a tinédzserekkel kapcsolatban.
(Én felnőtt nő vagyok, és így SEM érzem magam készen anyának. Nem a kortól függ, hogy valaki jó anya lesz-e - megint csak a neveletlen gyerekeket tudom felhozni.)
Most ne itt nézegesd a válaszokat, hanem menj
és szólj a szüleidnek! Itt most nem fogsz segítő válaszokat kapni már szerintem, bár nem is lehet. Mi nem tudunk segíteni rajtad most a szüleid a legnagyobb támaszod. Ne várj a barátodra, neki sincs esze ha gumi nélkül képes volt beléd rakni. Én ezek után szakítanék vele gyerek még egy kapcsolathoz, a szexhez pláne. Nekem ezért nem volt még komoly kapcsolatom, és ezért vagyok még szűz 17 évesen mert állandóan ilyen majmokba botlok mint a barátod akikről végül kiderül, hogy felelőtlen nyápicok. Hagyd a francba ne várj rá mert kicsúszol az időből. Nekem egyik barátnőm volt abortuszon. Hát én nem tudnám megtenni. Mert én ilyen önmarcangoló ember vagyok, soha az életben nem tudnék szexelni azzal a tudattal hogy megöltem... De nem ítélem el azt aki megteszi csak tegye minél előbb ! Ne 2 hónapos terhesen jusson eszedbe hogy szólni kéne anyukádéknak. Ha jól tudom minél hamarébb csinálod annál könnyebb és ilyenkor még nincs fájdalomérzete az embriónak, vagyis valahol ezt olvastam. De kérlek időben szólj neked is és az embriónak is jobb. És ne hallgass a pasidra hogy 'jaj várjatok majd ketten elmondjátok' , mert nehogy az legyen ,hogy elhúzza az időt aztán megint Te leszel a szarba. Aztán ha ezen túl esel ,olyan pasit válassz már aki van eléggé férfi ahhoz, hogy gumit húzzon. És Te is védekezz valahogy, mert a gumi is kiszakadhat, a pasi is becsaphat, annyi lehetőség van mamár lányoknak is a hüvely kúptól kezdve fog gátlóig minden, csak élni kéne vele és nem a véletlenre bízni, esetleg kicsit várni, megismerni a másikat ,nem egyből adni magunkat, megbeszélni a dolgokat, a sráccal tudatni ,hogy ha nincs gumi nincs szex, én még azt is megbeszélném kell-e bele adni pénzt, álljam-e a felét, stb. Én bele sem mennék úgy a dolgokba,hogy előtte ilyeneket nem dumáltunk át. Valószínűleg anyukámmal is beszélnék előtte mert ha baj van ő tud segíteni. Ezeket nem azért írtam,hogy kioktassalak, hanem mert a közel jövőben jó lenne ha betartanád és többé nem történne ilyen!
Az, hogy mekkora hiba nem a mi dolgunk eldönteni, mert az sok dologtól függ. Mindenki éljen a saját lelki ismerete szerint. Ha leírod neki milliószor hogy 'minek dugott éretlenül' azzal már nem lesz jobb, de azzal sem, ha a kérdező itt olvasgatja a válaszokat ,a-helyett, hogy menne a szüleihez. Engem ilyen helyzetben marhára nem érdekelne hogy eltiltanak a barátomtól, ha azt tennék, lehet azért tennék mert úgy látják az az én érdekem. De ezen most ne agyalj. Család 1 van, és hidd el a bajból ők fognak kihúzni. Sem haverokra, sem a pasidra nem számíthatsz, vagyis én azt tapasztalom, hogy a legnehezebb helyzetekben csak a család van ott, ők segítenek, mind lelkileg mind anyagilag. Sem a barátaid, sem a pasid nem fog 30000et adni neked az abortuszra,(18 alatt sincs ingyen a barátnőm is ennyit fizetett) úgyhogy ne várj! Ne ez legyen a legnagyobb bajod hogy eltiltanaka pasidtól könyörgöm! Pasi van 1000, olyan is, aki nem fog megdugni gumi nélkül!
Miért nem megoldás?
Nem lesz gyerek? Nem lesz.
Akkor pont, hogy megoldás.
Állj eléjük, és mondd el.
Szerintem jobb, ha a barátod nincs ott, úgyis őt fogják főleg hibáztatni, de én nem akarnék akkor a szülők előtt állni, mikor megtudják, hogy felcsináltam a tinédzserlányukat. Meg amúgy is, ő már megtette a részét a dologból. Most az a lényeg, hogy a szűk család megbeszélje a dolgokat, persze miután jól lecsesztek és kiüvöltözték magukat. Ehhez nem kell a felelőtlen fickód, ő mondja el szépen a saját szüleinek, mennyire kis hülye.
A szüleidtől ne félj. Támogatni fognak, mert ez a dolguk és ez jön nekik ösztönösen úgyis. Ha sokáig titkolod, azzal csak rontasz mindenen. Egyrészt az esélyeiden, ha el szeretnéd vetetni, kicsúszhatsz az időből. Másrészt a szüleidnek is borzasztó rosszul fog esni, hogy nem hozzájuk fordultál legelőször, és a bizalom, amin már ront a terhességed, ez még inkább rontani fog.
Csak egy mondatot kell kinyögnöd, utána megy a többi magától és nem is te irányítod már egyedül a dolgokat. Neked is könnyebb lesz, mert nem leszel magadra utalva és nem leszel egyedül a problémával. A kis kukisodra nem számíthatsz, hiába mondja majd, hogy jaj de támogat. Dehogy. Hülye.
Menj a szüleidhez.
Ha valamelyikkel jobb a kapcsolatod, vele közöld először négyszemközt. Nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!