Mit csináljak, hogy a 20 éves lányom már ne barbiezzon?
Akadj már le a témáról!
Nem tűnik fel, hogy senki más szerint nem nagy dolog? Nem vagyok oda értük, de még én is szépnek találom azt amit belinkeltél, inkább ilyeneket vegyen, mint a tucatbabákat, időtálló, és ha később megbánja jó pénzért eltudja adni őket.
Húúú, az az Audrey baba gyönyörűűű, de kéne nekem is egy olyan!
( 26 éves pszichológus, HR-es)
Kérdező hagyd már abba ezt a felesleges vergődést.
Ha a saját pénzéből teszi, és nem tőled kéreget utána kölcsön mondjuk kajára, akkor hadd csinálja! Őt ez teszi boldoggá, gyűjti őket, és kész.
Vonsz egyet a válladon és meg van oldva a probléma. Valaki bélyegeket gyűjt egy egész életen át, valaki szalvétát, valaki iszonyat drága festményeket (ahol a legolcsóbb is minimum fél milla), valaki kisautókat, stb.
Ez a hobbija. Ha ő ettől boldog, akkor nem értem, mi a fenének pörögsz itt, mint valami Teréz anya, hogy márpedig te jobb belátásra bírod. De hiába mondja el itt neked több tucat válaszoló, ugyanazokat a baromságokat hajtod össze vissza. Szeretnéd a lányodat egy boldogtalan depressziós emberként látni, aki az anyja makacs idiótasága miatt lett ilyen?
Ülj le basszus egy 10-15 percre, és tényleg gondolkozz el azon, hogy most tulajdonképpen miért is van egy hobbival problémád. Ő pénze, ő dolga, ő hobbija.
Jézusom, Kérdező, lődd már le magadat, a hülyeségeddel együtt!
Nem veszed észre, hogy SENKI nem ért veled egyet? Nem gondolkodsz el végre, hogy vajon akkor nem lehet-e, hogy mégsem neked van igazad?
Egy borzalmasan begyöpösödött, buta és kiállhatatlan szipirtyó lehetsz!
Kérdező megmondom a tutit: ÉLD A SAJÁT ÉLETED
Téged érdekel Cambridge menj el pl. ne a lányodon keresztül akard ezeket elérni miközben az Ő érdeklődési körét semmi beveszed.
apám detto ilyen , én kutyázom a lakásban itt is ott is ketrecek párnákkal(nyitva ott alszanak ) neki ez nem fér a nappali berendezésébe ,miért nincs nagy étkező asztalunk , az a minden. Mert utálom, utálom a családi vacsorákat,a képmutatást a nyűgöt.Imádok a családommal leheverni a TV elé enni és az állatainkkal körbevenni magunkat.Nekem ez az értékrendem a saját házamban és apám mégis beleszól rendszeresen balhét generál.Felnőtt családanya vagyok. A amit a kutyás hobbimra költöttem lehetne egy luxus jachtom , és lehetnék boldogtalan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!