Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hibáztatnak, mert...

Miért hibáztatnak, mert hozzászoktam a luxushoz és nem adtam fel? Miért hiszik, hogy ők mindent jól csináltak? Sosem lesz jó kapcsolatom velük?

Figyelt kérdés

A családommal nagyon jól éltünk régen, szinte mindent megengedhettünk magunknak, anya nem is dolgozott soha. De apa elkezdett szerencsejátékozni és ez tönkretett mindent, mindenünk odalett. 16 évesen ezt nem tudtam elfogadni és nem tudtam úgy élni, ahogy az "átlag". A kapcsolataim révén sikerült megtartanom azt a színvonalat, amit akartam, de a szüleimnek ez nem tetszett. Ezért ahogy 18 éves lettem, elköltöztem.

Még a ballagásomon sem voltam ott...

Most 24 éves vagyok és az évek során alig beszéltünk. Nem csak az ő hibájuk, mert külföldre költöztem, az életem eléggé őrült, sokat utazom. De nemrég Magyarországon voltam és azt hittem, hogy kicsit megenyhültek. Rá kellett jönnöm, hogy tévedtem és sokkal rosszabb az egész, mint volt. De nem értem, miért hibáztatnak azért, mert én nem egy 3 szobás lakásban akartam folytatni az életemet, hanem még annál is jobb színvonalon élek, mint régen, mert nem adtam fel.

Mondtam, hogy talán adhatnék pénzt és megint olyan lehetne minden, mint akkor. Még a régi házunkat is megvehetnék és anyának sem kellene dolgoznia, de közölték, hogy az én pénzem nem kell nekik, ilyen mélyre sosem süllyednének.

2014. júl. 23. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
59%
nem az a baj, hogy nem adtad fel, hanem az, hogy ezt nem önerőből tetted. Szerintem gáz. Én sem örülnék, ha elk.vulna a lányom. ÉS MÉG BÜSZKE IS LENNE RÁ!
2014. júl. 23. 16:57
 62/63 anonim ***** válasza:
74%
Nem azért adták el az ingóságokat, mert nem jelent semmit, hanem azért, mert ezek csak tárgyak, nem ettől kellene, hogy boldog legyél. A másik, én is eladnám, ha tudnám, hogy a lányom úgyis összek.rja újra.
2014. júl. 23. 16:59
 63/63 anonim ***** válasza:
63%

Anyád hibája egyértelműen, keresnie kellett volna apád helyett egy gazdag faszit, és ezzel neked is milyen jó lett volna. Apád meg végülis kit érdekel, csóró lett, így járt.

Jó példa vagy rá milyennek nem szeretném nevelni a gyerekem, egy hálátlan, erkölcsi nulla embernek...

2014. júl. 23. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!