Az ide írogató boldogtalan emberek miért másokat hibáztatnak a saját boldogtalanságukért? Miért nem tesznek inkább azért, hogy nekik jobb legyen? Vagy nekik pont attól jobb, hogy másokat ócsárolnak?
Szeretethiányosok vagyunk.
Én még ezen kívül önbizalomhiányos is.
Te meg miről beszélsz?
Más emberek szánd szándékkal taposnak más emberek lelkivilágába ,azért lesznek szomorúk ..és bánatosak.
Milyen halmazba? :)
A szövegértési problémák nálad olyan formában jelentkeznek, hogy olyan jelentést is beleképzelsz egy-egy hozzászólásba, ami nincs benne.
Én pl. sehol nem írtam, hogy boldogtalan vagy elkeseredett lennék, csupán annyit, hogy nem mindig (csak) az adott illető tehet arról, hogy boldogtalan, ugyanis nagyon sokat számít a családi háttér és a közeli ismerősök. Ha pl. valakinek olyan ismerősei vannak, mint te, az nagy valószínűséggel vagy nem boldog, vagy nagyon erősen tud a gyökerek ellen védekezni. Ennyit írtam, nem többet. :) Persze biztos én vagyok a hülye, ha te azt mondod.
Amúgy én is kérdezhetek valamit, ha már a gyakorin vagyunk? Te miért tetted fel ezt a kérdést? Ártott valaki neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!