Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért engem hibáztatnak?

Miért engem hibáztatnak?

Figyelt kérdés

A szüleim úgy volt,hogy elutaznak péntek este,de mivel vásárolgattak ezért lekésték a gépet és csak egy hét múlva tudnak menni,de engem hibáztattak azért,hogy lekésték

hogy gondolják ezt?én miért lennék hibás?

2014. jan. 4. 23:34
 1/6 anonim válasza:
100%
Valami okuk csak van rá. Gondolom ne ma teljes sztorit mesélted itt el nekünk 3 mondatban.
2014. jan. 4. 23:36
 2/6 anonim válasza:
100%
Hogy való ez a szerelem szex kategóriába?
2014. jan. 4. 23:36
 3/6 A kérdező kommentje:

ők vásároltak én ott sem voltam velük

tudták mikor indul a gép,akkor miért lennék én hibás?

2014. jan. 4. 23:38
 4/6 anonim válasza:
100%
ezt mi honnan tudjuk? nem a szüleidet kellene megkérdezni esetleg?
2014. jan. 4. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tutira nem az egész történet. Ha így lett volna minden, eszükbe se jutott volna téged hibáztatni. Vagy valamit Te értettél félre.
2014. jan. 4. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Vagy neked kellett még bevásárolniuk, mert magadtól éhen halsz egy hétvége alatt?

Egyébként sem értem, hogy lehet lekésni egy repülőgépet, amikor ott már órákkal előtte kint kell lenni.

2014. jan. 5. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!