Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig engem hibáztatnak...

Miért mindig engem hibáztatnak otthon?

Figyelt kérdés

Amióta anyukám meghalt,és apámnak új barátnője lett,aki ráadásul kétszinű is.Minden hétvégén veszekedést csinál és engem hibáztatnak mindenért.Már ha másnak beszélek erről azt mondják költözzek el othonról,de nincs kihez.

Ha megkérem apámat és már több db sört ivott,Légyszíves halkisd le a tv-t,(mert nem veszi észre hogy hangos,akkor elkezd üvöltözni velem hogy ne baszogassam)Mert azért kérem meg hogy tanulni tudjak tőle.Amióta ez a nő megjelent azóta ez a válasz.Ne baszogass,vagy pl Ha kérdezek vmit hogy mit csinálunk ma akkor ne hiztizz,ezzel fél perc alatt felhúzza az agyamat,és már nem bírom ezt idegileg ezelőtt a nő előtt normális családi életünk volt és nem volt ilyen gyakran veszekedés.És én vagyok a gonosz a családban aki direkt csinál minden veszekedést.Mit csináljak,költözzek el,de hová?

2010. márc. 6. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:

kollégium? csak ugye ahhoz pénz kell...

Nincs nagypapád, nagymamád, vagy olyan rokonod, akivel tartod a kapcsolatot?

Remélem mihamaráább megoldódik.

2010. márc. 6. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy hová az attól függ h hány éves vagy. Lehet koli, de 18 felett vmi munkával is próbálkozhatnál h albérletbe tudj menni..

Eléggé jogos lenne megsértődni rájuk és sztem minél kevesebbet próbálj velük érintkezni.. a másik megoldás, hogy ha már amúgy is evvel vádolnak akkor ténylegesen 'kezdd ki' a mostani párját hogy megtudják milyen is az amikor tényleg szembefordulsz. apukádnak meg józan és nyugodt állapotában elengedhetnél pl reggel ilyen megjegyzéseket utalásként: "ma is bömböltetni fogod a tévét és könyvtárba kell mennem? "

2010. márc. 6. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:

+ ha sértőbb akarsz lenni akkor a 'részegen bömböltetni' szófordulatot használd, ha kevésbé sértőbb akkor tedd hozzá hogy 'nincs avval gond, h könyvtárba mész csak előre szóljon' .. stb

18 éves kor előtt elvileg nem is dobhat ki téged szóval ha nem vagy 18 mondhatod még h 'amíg itt lakom neked is alkalmazkodni kell vagy elmehetek arra hivatkozva hogy az apám nem hagy tanulni részegen' vagy vmi ilyesmit ez csak azért lenne jó mert utalnál arra h nem te vagy a hibás, viszont ha abszolút nem érdekli h mi van veled akkor csak még durvább lesz a helyzet..

2010. márc. 6. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
hát nem igaz hogy milyen sok idióta szülő van,már bocsika,de nem ez az első h ilyet olvasok ugy pi..án tudnám rugni az ilyet h nem igat!Ne hagy magad,és tényleg menny el onnan mielőbb vagy családsegítő,vagy aki tud segíteni mindenképpen cselekedni kell ,ez a nő egy fruska lehet!fuuj de utálom az ilyet!
2010. márc. 7. 10:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,inkább elköltözök a nagymamámhoz:))
2010. márc. 16. 19:41
 6/7 anonim válasza:
érdekelne, hogy mi lett most a sorsod? hasonló cipőben járok énis, bár nekem az anyukám maradt velem és ő iszik, a nevelő apám is rossz ember. Fontolgatom az elköltözést mamámékhoz, de nagyon nehéz dolog látni, ahogy megöli magát a saját anyám, mindig mindenért én vagyok a hibás, de tényleg bármi történik mindenért, ha ott sem vagyok akkor is.....
2013. júl. 15. 17:22
 7/7 anonim válasza:
elköltöztél?
2015. márc. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!