Miért hibáztatnak, mert hozzászoktam a luxushoz és nem adtam fel? Miért hiszik, hogy ők mindent jól csináltak? Sosem lesz jó kapcsolatom velük?
A családommal nagyon jól éltünk régen, szinte mindent megengedhettünk magunknak, anya nem is dolgozott soha. De apa elkezdett szerencsejátékozni és ez tönkretett mindent, mindenünk odalett. 16 évesen ezt nem tudtam elfogadni és nem tudtam úgy élni, ahogy az "átlag". A kapcsolataim révén sikerült megtartanom azt a színvonalat, amit akartam, de a szüleimnek ez nem tetszett. Ezért ahogy 18 éves lettem, elköltöztem.
Még a ballagásomon sem voltam ott...
Most 24 éves vagyok és az évek során alig beszéltünk. Nem csak az ő hibájuk, mert külföldre költöztem, az életem eléggé őrült, sokat utazom. De nemrég Magyarországon voltam és azt hittem, hogy kicsit megenyhültek. Rá kellett jönnöm, hogy tévedtem és sokkal rosszabb az egész, mint volt. De nem értem, miért hibáztatnak azért, mert én nem egy 3 szobás lakásban akartam folytatni az életemet, hanem még annál is jobb színvonalon élek, mint régen, mert nem adtam fel.
Mondtam, hogy talán adhatnék pénzt és megint olyan lehetne minden, mint akkor. Még a régi házunkat is megvehetnék és anyának sem kellene dolgoznia, de közölték, hogy az én pénzem nem kell nekik, ilyen mélyre sosem süllyednének.
"Istenem, szerintetek miért k. valaki attól, mert gazdag a párja? Ez már többször is feltűnt, hogy ezzel a szóval a legtöbben úgy dobálóznak itt, hogy a jelentésével sincsenek tisztában. Ne legyetek már ennyire bunkók, meg irigyek. "
Ez nagyon tetszik, pedig nem mai megfogalmazás, csak hogy te is tisztába legyél a k.va szó jelentésével. Így már érthető lesz, hogy miért árucikk egy kitartott nő, akit csak d.nak a gazdag palik.
"1) Szoros ért. oly nőszemély, ki testét bérért, díjért, haszonért akármely férfinak áruba adja, használatra engedi. Legkeményebb és gyalázóbb neve az ilyetén életü személynek. Hasonnevei: rima, ringyó, szajha, lotyó, curhó, szingyola, cafra, candra, szotyka, cula, cudri stb. 2) Szélesb ért. megesett leány vagy özvegy, ki fatytyat vetett. 3) Legszélesb ért. minden nőszemély, ki törvényes házasságon kivül él férfival"
Tudod angyalka, te attól nem leszel valaki, hogy kicsikarod a gazdag palikból a pénzt. Az nem a te érdemed, az nem a te sikered, attól te még egy senki maradsz.
Tévedsz, ha irigységet feltételezel, mert nincs mire irigynek lenni. felszínes, undorító és kizsákmányoló élet a tiéd emberi értékektől mentes lelketlen mocsár.
Én dolgozok, és többre tartom a magam által megkeresett lakásomat, mint egy olyan házat amit összeszo..ptak.
Akarmit is irsz, akkor is rossz neked, hogy a szulokkel nem jo a kapcsolat.
Ha meg annyira nem erdekelne mas velemenye, akkor nem is irtal volna ki kerdest. Akkor lennenek rad buszkek, ha magatol ugy elnel luxus eletet, hogy nem fuggsz mastol, se barattol, se baratnotol. De amid most van(HA van) azt a testeddel erted el. A barataid se lennenek veled, ha tudnak, hogy embereken kapaszkodtal fel, ha csak nem uzik ugy a foglalkozast, ahogy te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!