Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért hibáztatnak engem?

Miért hibáztatnak engem?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok és szűz. Már óvoda óta próbálkozok egy kapcsolatra szert tenni, de eddig nem sikerült. Az anyám amint feljön a téma rögtön azt veszi elő, hogy én miben hibázok, holott ő már 58 éves (kb. két külön világ mit érthet ebből). A munkahelyemen és társaságban is amint előjön ez a téma rögtön nyomás alá helyeznek, mintha kötelező lenne hogy ilyen idős korban barátnőm legyen. Már milliószor átgondoltam a dolgot és végigmérve eddigi sikertelenségeimet arra jutottam, hogy olyan dolgok miatt utasíthattak el amiken nem tudok változtatni (pl: magasság). Én abszolút megbékéltem ezzel a helyzettel, de valahogy eddigi életem során folyamatosan előjött hogy miért vagyok egyedül és ez mindig padlóra küld pár napra. Most komolyan milyen választ várnak erre?

2014. jún. 30. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennek nyilván sok oka lehet. Ha nem akarsz mélyen belemenni a kérdésbe velük, csak rázd le őket, hogy pl: "várni akarsz az esküvőig" vagy ilyenek. Ne érezd magad kellemetlenül ez miatt.
2014. jún. 30. 20:52
 2/6 anonim válasza:
Az önbizalom csodákra képes!
2014. jún. 30. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2014. jún. 30. 21:09
 4/6 A kérdező kommentje:
180 centi de latom hogy a magasabbak gyakorlatilag soha nincsenek egyedül (erröl én csak álmodozhatok). Amúgy pontosan az a bajom, hogy nem értik meg azt, hogy most már más világ van és egyáltalán nem biztos hogy valaki párban éli le az életét. Ez a lehetetlen elvárás ami kiakaszt engem valahányszor csak felhozzák. Le meg nagyon nem akarnak állni vele, akkor elsőre is felfogták volna, hogy ez nekem kellemetlen.
2014. jún. 30. 21:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a magasság dolog hülyeség, én meg 190 centi vagyok, és mégsem volt még barátnőm... Sőt, a magasság a lányok kb. 80%ánál hátrány, mert esetlennek érzik magukat egy magas férfi mellett. A 175-180 pont ideális.
2014. júl. 1. 12:18
 6/6 Nagyon gyakori ***** válasza:
Ne hagyd magad vegzálni vele. Hogy jön ez elő munkahelyen? Mi közük hozzá? Érd el, hogy a saját portájukon söprögessenek. A te életed még nem ért be erre, majd alakul. Majdnem olyan, mintha vernének, hagyni kell élni a másik embert is. Másnak gyorsabban megy, neked lassabban. A magasságod ideális, lehet, hogy kicsit ügyetlenebb vagy a nőknél, de majd tapasztalatot szerzel, és belejössz. Aki ezt nem képes kivárni, legalább ne hátráltasson. Állj a sarkadra! (Mindjárt jobban fogsz tetszeni a lányoknak is:D) Sportolj, fejleszd magad, kívül-belül. Majd megoldod a problémát, amikor készen állsz rá, ne aggódj, mert az csak visszahúz. Lesz még lágy kenyér;)
2014. júl. 7. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!