Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szörnyen kiábrándító....

Anyám szörnyen kiábrándító. Mit csináljak vele? Elegem van!

Figyelt kérdés

Alapjáraton nagyon különbözünk, máshogy gondolkodunk, érzünk. Soha nem volt felhőtlen a kapcsolatunk, de mindig igyekeztünk megoldani a problémáinkat felnőttek módjára. Vannak, hibáim elismerem, nem is kevés, nem vagyok egy főnyeremény, de Ő sem angyal és nem is minta anya.

Az utóbbi két hétben teljesen kiborítottuk egymást, de azt hiszem most telt be a pohár mind a kettőknél. 2hét sem és érettség, feszült vagyok és nekem projekt munkát kellett végeznem, amiben nagyon rátámaszkodtam. Megmondta, hogy vasárnapig fejezzem be, én nem tettem és így eldöntötte, hogy akkor tovább már ne számítsak a segítségére neki van elég dolga, Ő is vizsgázik, de majd jól megbukok, mert biztos sz*r lesz. És most már látja, hogy nekem nem való az egyetem, ne is menjek, inkább dolgozzak, mert egy hülye gyereknek az való (még jó, hogy miatta akartam tovább tanulni, de most már megerősített abban, hogy nem kell. )Ez volt az első arcon csapás. Tegnap óta állandóan felemeli a hangját velem szemben. Olyanokat vág a fejemhez, amik nagyon rosszul esnek, kezdve attól, ha nem lennék a gyereke már rég megvert volna, és alig várja már, hogy elköltözzek stb. Képes beleolvasni az üzeneteimbe, utána meg kioktatni, hogy milyen hülye vagyok, hogy még beszélgettek az exemmel( megcsalt, szakítottunk, de barátok vagyunk), és biztos szeretek megalázkodni és megakarom dugatni vele magam. Ugyan azokat a hibákat vétem el szerinte, mint Ő, és nem lesz jó életem. Reggel mikor ki akartam vele békülni, elfordult majd mondta, hogy szeret, mert a gyereke vagyok, de egy nagy csalódás vagyok számára. Ezek után mégis mit csináljak? Már ott tartok, hogy otthon sem akarok lenni, mert látom rajta az undort, meg a szánalmat, amit irántam érez.

2014. ápr. 23. 12:18
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
79%

kedves pszichológus, azért érsz rá egész délelőtt itt tanácsot adni, mert normális ember nem megy hozzád?

épeszű pszichológus ennyi alapján nem írja le egy kamasznak, hogy anyád nem jó anya. Akkor vagy te pszichológus, amikor mi.

2014. ápr. 23. 12:43
 12/54 A kérdező kommentje:

Hát amint lehetőségem lesz rá, biztos elköltözök. De már Ő is megmondta, hogy egy lakást is a s*ggem alá rak, csak menjek már el.

Már december óta mást sem csinálok csak tanulok! A témákat februárban adták ki, a kérdőívek amik meg szükségesek voltak a dolgozatomhoz, március végén április elején kaptam meg! Igen nem jól osztottam be az időmet, de nehogy már azért olyanokat mondjon, hogy biztos megbukok!

2014. ápr. 23. 12:45
 13/54 anonim ***** válasza:
43%

"Olyanokat vág a fejemhez, amik nagyon rosszul esnek, kezdve attól, ha nem lennék a gyereke már rég megvert volna, és alig várja már, hogy elköltözzek stb. Képes beleolvasni az üzeneteimbe, utána meg kioktatni, hogy milyen hülye vagyok, hogy még beszélgettek az exemmel( megcsalt, szakítottunk, de barátok vagyunk), és biztos szeretek megalázkodni és megakarom dugatni vele magam."

Márpedig egy jó anya ilyet nem mond a gyerekének. Ez nem természetes, nem normális viselkedés, akárhogy is lepontoztok.

2014. ápr. 23. 12:46
 14/54 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező, szerinted mások, akik már leérettségiztek, csak egy tantárgyat tanultak? Igaz, az enyém már nem most volt, de valahogy 5-6-ra emlékszem...

(zárójelben: ha az érettségi ekkora problémát okoz, nem javaslom a továbbtanulást, mert ez az egyetemhez képest a középiskola sétagalopp)

Szóval a "sokat kell tanulni" kifogásod semmi más, mint kifogás.

2014. ápr. 23. 12:48
 15/54 anonim ***** válasza:
56%
Na, a szakember bebofogott (6-os valaszolo). Jo, mi a p..sat tanitanak az egyetemen egy pszichologusnak? Azt hogy gyereket anyja ellen dumalja? Remelem soha nem lesz emely "szakemberekre' szuksegunk.
2014. ápr. 23. 12:48
 16/54 anonim ***** válasza:
71%

Á, a 6-os akkor volt pszichológus, amikor én a római pápa, más topikban is volt már szerencsém olvasni az irományait.

A Kiskegyed tanácsadó-rovatát biztosan olvasgatta, a javaslatai kb. olyan szintűek...

2014. ápr. 23. 12:52
 17/54 A kérdező kommentje:
Imádom ,amikor már a 10-20 éve leérettségizett emberek pampognak! Megnéztél te már egy írásbelit? Lehet anno neked nem volt nehzé, nekem igenis az. És nem a bukástól félek a többinél,hanem a sz*r jegyektől.
2014. ápr. 23. 12:52
 18/54 anonim ***** válasza:
65%

Édes kicsi csillag, mi, 1-5-10-20-x éve leérettségizett emberek nemcsak "megnéztünk" egy írásbelit, hanem sikeresen meg is írtuk. Capsice?

És most elárulok egy nagy titkot: a sikeres felkészülésen nagyon sokat dobna, ha az itteni fröcsögés helyett tanulnál.

2014. ápr. 23. 12:55
 19/54 anonim ***** válasza:
46%
Szoval akkor, Kerdezo, az igazi problemad nem az anyad hanem az hogy nem megy a suli.
2014. ápr. 23. 12:55
 20/54 A kérdező kommentje:
Nekem egyébként nem ezzel a dolgozatoddal van bajom, mert elismerem tényleg nem fejeztem be, hanem vele! Ahogy beszél, meg kioktat. Attól, hogy lehord mindennek és hülyeségeket vág a fejemhez, attól lesz jobb semmi!
2014. ápr. 23. 12:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!