Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.
Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.
Szerintem szép, bár én a tiszta fehér híve vagyok.
Ez a TE/TI napotok és nem az anyósé!!!
Szép szerintem, de valahogy nekem egy esküvőre ez a fehér ruha fekete kombinációval kicsit olyan temetéssel párhuzamos dolgot kelt bennem.
Tehát ha valamilyen más színnel lenne kombinálva a díszítése a ruhának és nem feketével, azt talán jobban megemészteném.
De ez az én véleményem, ettől függetlenül tényleg szép a ruha és a te döntésed, hogy neked tetszik-e és hogy te felvennéd-e.
Mert ez a ti esküvőtök, a te menyasszonyi ruhád, nem anyósodé és ha neked tetszik, akkor nyugodtan vedd meg és viseld ezt. És ha ettől rossz lesz a kapcsolat? Akkor hidd el, hogy az nem csak a ruhán múlik. Amin meg talán amúgy sem tudnál változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!