Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyeim, szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

[link]

Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.

2014. márc. 24. 16:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem szép, bár én a tiszta fehér híve vagyok.

Ez a TE/TI napotok és nem az anyósé!!!

2014. márc. 24. 16:55
 2/47 anonim ***** válasza:
27%
Nekem nem tetszik a fekete rész benne, de én is konzervatív vagyok, már nem fiatal.
2014. márc. 24. 16:58
 3/47 anonim ***** válasza:
21%
Estélyi ruhának szép, de esküvőre nem venném fel. A kivágása is elég necces. De ha neked ez tetszik, és a vőlegényednek is, akkor legyen ez.
2014. márc. 24. 17:00
 4/47 anonim ***** válasza:
49%
Szépnek szép, de számomra nincs esküvői ruha kinézete. DE ez a ti esküvőtök, a ti döntésetek.
2014. márc. 24. 17:00
 5/47 anonim ***** válasza:
48%

Szép szerintem, de valahogy nekem egy esküvőre ez a fehér ruha fekete kombinációval kicsit olyan temetéssel párhuzamos dolgot kelt bennem.

Tehát ha valamilyen más színnel lenne kombinálva a díszítése a ruhának és nem feketével, azt talán jobban megemészteném.

De ez az én véleményem, ettől függetlenül tényleg szép a ruha és a te döntésed, hogy neked tetszik-e és hogy te felvennéd-e.

Mert ez a ti esküvőtök, a te menyasszonyi ruhád, nem anyósodé és ha neked tetszik, akkor nyugodtan vedd meg és viseld ezt. És ha ettől rossz lesz a kapcsolat? Akkor hidd el, hogy az nem csak a ruhán múlik. Amin meg talán amúgy sem tudnál változtatni.

2014. márc. 24. 17:01
 6/47 Jégtánc ***** válasza:
80%
Nekem nagyon tetszik:))) A ti esküvőtök lesz és nem a leendő anyósé.Ha nem megy el,akkor nem megy el.
2014. márc. 24. 17:03
 7/47 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem túl sok benne a fekete :S én is gondolkozok valami színes mintába a fehéren, de ez sokkkk.
2014. márc. 24. 17:03
 8/47 anonim ***** válasza:
85%
nekem nagyon tetszik és fel is venném. nem törödnék az anyos véleményével menyasszonyi ruha ügyben.
2014. márc. 24. 17:04
 9/47 anonim ***** válasza:
86%
Hát, nekem nem tetszik ez a ruha, egyébként én vörös ruhát választottam az esküvőnkre. Ha az anyós el sem akar jönni, akkor szerintem mindegy milyen ruhát veszel fel, engem is utál az anyósom és a ruhát azt pont nem is említette.
2014. márc. 24. 17:04
 10/47 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm hogy segítetek. Az igazság az, hogy kezdek egyre inkább elbizonytalanodni, megijedni, mert tudom, hogy az én esküvőm lesz, de mégis bennem van a megfelelési kényszer és szeretném, ha a párom anyukája jól ki tudna velem jönni. Mindemellet rettenet befolyásolható vagyok és nagyon hamar összezavarodom. Az az igazság, hogy most én sem tudom, mi legyen :/
2014. márc. 24. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!