Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.
Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.
Kicsit aggódtam, mikor megláttam, hogy Sotteróról van szó (náluk még az idei kollekcióban is nagymenő a 10 évvel ezelőtti merevített taft alj)...
De be kell valljam, kellemesen csalódtam! Gyönyörű a ruha! Szarj az anyósod fejére magasról, nem ő esküszik, hanem te :)
Nekem Maggie Sottero ruhak kozul ez a kedvencem:
Amit linkeltel, nekem nem tetszik, tul sok benne a fekete, de ez a ti nagy napotok lesz :)
Fehér menyasszonyi ruha amúgy is 1840-őta van csak ;-)
Semmit nem szimboizál, csak divat, amit Viktória királynő teremtettt, és akkora sikere van/vot, hogy érdekes módon fennmaradt, ami nagyon szép szerintem, de pont emiatt nem kell vaskalaposnak lenni..
A kérdés az, hgy te vagy az anyósod megy férjhez?
Gondold végig, hogy mindig ez lesz a házasságotok alatt (jajj, mit szól anyuka?)
Persze vanank dolgok amiben engedni kell, de vannak dolgok, amik fontosabbak annál, hogy mit szól az anyós, hiszen felnőtt emberek vagytok, saját ízléssel, saját semélyiséggel, talan hamarosan egy saját különalló családdal is.
Mérlegelned kell, hogy neked mennyire fontos ez a ruha..
Megmondom őszintén nekem nem volt annyira az, ha eppen belekötöttek volna, és tudtak volna olyat mutatni, ami nekem is tetszik, és nkik is, habozás nélkül váltottam volna, mert hangsúlyozom, NEKEM mindegy volt.( az alomruhám gyönyörűen állt, knyelmetlen volt, az nem lehett emiatt, úgyhogy alőszínűleg azért éreztem így, ennek ellenére gyönyörű ruhát valasztottam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!