Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyeim, szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

[link]

Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.

2014. márc. 24. 16:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
83%
Gyönyörű ez a ruha! Ha nektek tetszik, nyugodtan. Ez a TI napotok lesz, nem az anyósé :)
2014. márc. 24. 17:07
 12/47 anonim ***** válasza:
17%
Ez egy nagyestélyi, nem menyasszonyi ruha.
2014. márc. 24. 17:13
 13/47 anonim ***** válasza:
57%
Nekem gyászos hatás benne a sok fekete, szerintem ez esküvőre nem szép. Nagy az esélye, h nem csak anyós, hanem más is kiakadna rajta. De a ti napotok, a ti esküvőtök, semmi más ne számítson.
2014. márc. 24. 17:15
 14/47 anonim ***** válasza:
58%
A ruha gyönyörű, de szerintem se menyasszonyi ruha.
2014. márc. 24. 17:27
 15/47 anonim ***** válasza:
87%

nekem nagyon tetszik...igazából van ami jobban, de szerintem nyugodtan felveheted.

az anyósod onnan tudná, hogy milyen a ruha?

nekem még a saját anyukám sem tudta, mert szerette volna ha meglepetés lesz neki:)

Nekem egyedül a barátnőm, és a férjem tudta melyik ruha lesz (nem vagyok babonás)

Tehát ha a vőlegényed szerint jöhet akkor simán..mert szerintem az ő véleménye a mérvadó

2014. márc. 24. 17:32
 16/47 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk is nyáron lesz az esküvő, és én is fekete-fehéret szerettem volna. De egyszer a párommal beszéltünk erről és kiderült, hogy ő kifejezetten csúnyának tartja az ilyen ruhákat, így fehér ruhám lesz. Nem árt ha esetleg nála is érdeklődsz, legalábbis én neki szeretnék tetszeni, nem az anyósnak. :)
2014. márc. 24. 17:35
 17/47 anonim válasza:
83%
Szerintem meg pottyants a közepébe és vedd fel ha akarod. Egyszer élünk, nem? Ha ez tetszik, hát ez tetszik. BTW nem vagyok oda az ilyen ruhákért de ez annyira nem rossz még szerintem se.
2014. márc. 24. 17:47
 18/47 anonim ***** válasza:
68%
Ha tetszik és jól áll, akkor hajrá :) Mondanám, hogy a párod véleményét kérd ki, de azt ugye nem szabad. :)
2014. márc. 24. 18:22
 19/47 anonim ***** válasza:
96%
Nekem menta színű esküvői ruhám volt. :) Ne hallgass másra, olyanba menj ami neked tetszik és jól érzed magad benne.
2014. márc. 24. 18:31
 20/47 anonim ***** válasza:
57%
Nagyon szép de szerintem a fekete csipke nem illik az esküvőhöz. Ha lenne olyan amin bézs vagy tört fehér csipke van én tuti azt választanám
2014. márc. 24. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!