Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.
Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.
Nagyon szép ez a ruha, kár, hogy én nem láttam az esküvőm előtt. Nekem a ruháim 95%-a is fekete, senki sem lepődött meg rajta, nagymamáknak is kifejezetten tetszett, amin én is meglepődtem, szóval nem biztos, hogy megbotránkoznának rajta :)
Én felvenném a helyedben! Ha nem teszed, de ez az álomrucid, mindig bánni fogod!
Nekem tetszik a ruha, pedig menyaszonnyi ruha ügyben elég konzervatív ízlésű vagyok. Én nem ezt választanám, de máson biztos tetszene. A lényeg, hogy neked és a párodnak tetszen, a többiekkel meg ne foglalkozz.
Én egyébként ha lesz lakodalom az étterem díszítését is a ruhához igazítanám (fehér alapszín fekete díszítés) és akkor szerintem tényleg frappáns lenne.
Anyós meg a saját esküvőjén rendezkedjen. :)
Ne, ne érdekeljen más vélemény, ha belül úgy érzed hogy ez a neked való, csapj le rá, mert ez a te nagy napod lesz, nem másé, és megérdemled hogy abban legyél amilyenben szeretnél :)))
Nekem se a fekete minta a zsánerem, de pl ami nekem legjobban tetszik ruha, abban mélyzöld levélminta van... az se túl hagyományos :)
Anyós meg bosszankodjon csak >;)
Nálam is hasonló a helyzet, a jövőbeli anyósom nagyon konzervatív,de engem nem fog érdekelni.
Én ilyen ruhát szeretnék: [link]
Bár abszolút nem az én stílusom ez a ruha, szerintem halgass a szívedre és azt válaszd amiben jól érzed magad, jó esetben ez lesz az egyetlen esküvőd és lehet sajnálni fogod, hogy nem vehetted fel álmaid ruháját!
Édes istenem! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de milyen szüleid és barátnőd van??? Nem mennek el, ezzel fenyegetőzni, öklendeznek...És még az anyósod miatt sajnáltalak:(
Én vagyok az a fekete-fehér ruhás válaszoló, akinek az anyukája kiakadt a ruhán először. Nem túl jó a kapcsolatunk, de sosem mondott volna ilyet, hogy nem jön el! Pedig az én ruhám szerintem extrémebb volt, mint ez. De tudod ez nagyon undorító, ilyennel zsarolni a saját lányukat...A barátnőd meg, ááá, azt hiszem erre mondják, hogy minek ellenség, ha ilyen barátai vannak az embernek...(oké, nem tetszik neki a ruha, de ezt nem lehet kulturáltan, felnőtt emberhez méltóan közölni???)Sajnálom, hogy ilyen rokonok/barátok jutottak Neked :( A vőlegényedet megkérdezted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!