Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hölgyeim, szerintetek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, szerintetek milyen ez a menyasszonyi ruha? Szörnyen tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

[link]

Erről a ruháról lenne itt szó. A helyzet az, hogy mindenképp Maggie Sottero ruhában szeretnék férjhez menni, és ez a ruha olyan különleges volt, kitűnt a többi közül. Az egyetlen baj csupán az, hogy a leendő anyósom igazán konzervatív és hagyomány tisztelő asszony, így úgy érzem, ellenezné a döntésemet. Így sincs jó véleménnyel rólam, illetve az esküvőre is alig akart eljönni, így tartok attól, ezzel a lépéssel végleg kihúznám nála a gyufát.

2014. márc. 24. 16:53
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Nagyon szép ez a ruha, kár, hogy én nem láttam az esküvőm előtt. Nekem a ruháim 95%-a is fekete, senki sem lepődött meg rajta, nagymamáknak is kifejezetten tetszett, amin én is meglepődtem, szóval nem biztos, hogy megbotránkoznának rajta :)

Én felvenném a helyedben! Ha nem teszed, de ez az álomrucid, mindig bánni fogod!

2014. márc. 25. 08:26
 32/47 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a ruha, pedig menyaszonnyi ruha ügyben elég konzervatív ízlésű vagyok. Én nem ezt választanám, de máson biztos tetszene. A lényeg, hogy neked és a párodnak tetszen, a többiekkel meg ne foglalkozz.

Én egyébként ha lesz lakodalom az étterem díszítését is a ruhához igazítanám (fehér alapszín fekete díszítés) és akkor szerintem tényleg frappáns lenne.

Anyós meg a saját esküvőjén rendezkedjen. :)

2014. márc. 25. 10:31
 33/47 anonim ***** válasza:

Ne, ne érdekeljen más vélemény, ha belül úgy érzed hogy ez a neked való, csapj le rá, mert ez a te nagy napod lesz, nem másé, és megérdemled hogy abban legyél amilyenben szeretnél :)))

Nekem se a fekete minta a zsánerem, de pl ami nekem legjobban tetszik ruha, abban mélyzöld levélminta van... az se túl hagyományos :)

Anyós meg bosszankodjon csak >;)

2014. márc. 25. 11:45
 34/47 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a helyzet, a jövőbeli anyósom nagyon konzervatív,de engem nem fog érdekelni.

Én ilyen ruhát szeretnék: [link]

Bár abszolút nem az én stílusom ez a ruha, szerintem halgass a szívedre és azt válaszd amiben jól érzed magad, jó esetben ez lesz az egyetlen esküvőd és lehet sajnálni fogod, hogy nem vehetted fel álmaid ruháját!

2014. márc. 25. 15:19
 35/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves és segítő szót. Az a helyzet, hogy ma reggel úgy éreztem, igen, valóban ez az a ruha, így a szüleimnek és a legjobb barátnőmnek is beszámoltam az elképzeléseimről, illetve megmutattam nekik, és a visszajelzéseik nem voltak túl pozitívak. A szüleim veszekedni kezdett velem, üvöltözött és konkrétan kijelentették, hogyha ezt a ruhát veszem fel, nem fognak eljönni az esküvőmre. A legjobb barátnőm pedig öklendezést és hányást imitált. Kezdek újra elbizonytalanodni, és félek, ha emellett a ruha mellett döntök, a szüleim valóban nem jönnek el, a barátnőm pedig kinevet. Tudom, hogy butaság, de úgy érzem, meg KELL felelnem nekik, és ez rettentően nyomaszt.
2014. márc. 25. 15:25
 36/47 anonim ***** válasza:
Nekem nincs bajom az extrem ruhakkal, de ez konkretan ugy nez ki, mintha lehanytak volna a szoknyreszet. DE! Ha neked ez tetszik, ebben erzed jol magad, akkor viseld ezt es ne erdekeljen masok velemenye.
2014. márc. 25. 15:54
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem! Ne haragudj, hogy ezt mondom, de milyen szüleid és barátnőd van??? Nem mennek el, ezzel fenyegetőzni, öklendeznek...És még az anyósod miatt sajnáltalak:(

Én vagyok az a fekete-fehér ruhás válaszoló, akinek az anyukája kiakadt a ruhán először. Nem túl jó a kapcsolatunk, de sosem mondott volna ilyet, hogy nem jön el! Pedig az én ruhám szerintem extrémebb volt, mint ez. De tudod ez nagyon undorító, ilyennel zsarolni a saját lányukat...A barátnőd meg, ááá, azt hiszem erre mondják, hogy minek ellenség, ha ilyen barátai vannak az embernek...(oké, nem tetszik neki a ruha, de ezt nem lehet kulturáltan, felnőtt emberhez méltóan közölni???)Sajnálom, hogy ilyen rokonok/barátok jutottak Neked :( A vőlegényedet megkérdezted már?

2014. márc. 25. 17:09
 38/47 anonim ***** válasza:
Hát tényleg gáz, amit a szüleid mondtak, de valahogy úgy érzem, hogy te már az elejétől fogva nem vagy biztos abban, hogy ez a ruha kell neked és ha ekkora az ellenszél is, lehet jobb lenne másikat választani, nekem pl. nagyon sok ruha tetszett, és abból a sokból választottam ki azt, ami a legmegfelelőbb, bár engem nem zsarolt senki ilyen hülyeségekkel. Szóval szerintem ne ragaszkodj egyetlen ruhához, nézz körül inkább.
2014. márc. 25. 18:21
 39/47 A kérdező kommentje:
Ma meghallottam veszekedni a vőlegényemet és anyósomat, rólam, az esküvőről és valahogy felmerült a ruha téma is. Anyósom mondta, hogy édesanyám megmutatta neki a ruhát, amit kinéztem, majd elkezdte ócsárolni először a ruhámat majd engem is, miszerint egy tiszteletlen, ócska r*banc vagyok, nem érdemlem meg sem őt, sem a fiát, rosszul van tőlem és ha ránéz a ruhára, hányingere lesz. annyit mondott még, hogyha ez a ruha lesz rajtam az esküvőn, ő nemcsak hogy otthon marad, de ha kell még darabokban tépi le rólam. Majd hozzátette, hogy jobban járna a vőlegényem, ha a húgomat venné el. Ez nagyon rosszul esett, alig tudtam hallgatni, el is sírtam magam, s annyira "elmerültem" a zokogásban, hogy csak a veszekedésük végét hallottam, körülbelül annyit, hogy a vőlegényem azt mondja, úgyis azt fogom felvenni, amit ő akar. Ekkor elmentem, nem bírtam tovább hallgatni. Ez tegnap volt, a vőlegényem azóta nem volt itthon, fel sem hívott. Félek, nem csak az álomruhámról, de a szerelmemről is le kell mondanom.
2014. ápr. 5. 21:14
 40/47 Jégtánc ***** válasza:
Lehet hogy még jobban is járnál.
2014. ápr. 5. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!