Ez a nyári ruha még a nagymamámé volt. Még régen adta oda anyukámnak, hogy adja oda majd nekem. Most kaptam meg. Felpróbáltam, és hát. Szörnyen áll. De nagyon szép! Ti mit gondoltok erről? (kép)
Ahhoz képest, hogy a nagymamádé volt, egész jó :)
Nekem tetszenek az ilyen stílusú ruhák. Ha tetszik neked, akkor nyugodtan hordjad.
jó ez :)
(mit sportolsz, hogy a lábad így összeverted?)
A színe elmegy, de a fazonja irtó gyerekes. Kicsit alakítsd át (mondjuk nyakbapántosra, vagy ilyesmi), és akkor okés.
De a mintája miatt biztos, nem venném fel.
Ízlések és pofonok :). Én odáig vagyok az ilyen vintage, retro ruhákért. Persze meg kell vasalni, és akkor a szoknya része is egészen máshogy fog állni. Én begombolva is el tudom képzelni. Tegyél fel hozzá egy vastagabb nyakláncot, ami oldja ott ezt a bezártság érzetet. Sötétebb harisnyát hozzá (feketét, szürkét vagy barnát), és én fűzős félcipővel, kis bakancsszerű csizmácskával tudnám elképzelni. Esetleg egy kis boleróval vagy (mű)bőr dzsekivel. Kombináld a vagány (szerintem sötétebb színű) darabokkal, és kapsz egy nagyon jó összeállítást :) ja igen, az öv is jó megoldás.
Én h...lyére hordanám ezt a kis ruhát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!