Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nyári ruha még a nagymamá...

Ez a nyári ruha még a nagymamámé volt. Még régen adta oda anyukámnak, hogy adja oda majd nekem. Most kaptam meg. Felpróbáltam, és hát. Szörnyen áll. De nagyon szép! Ti mit gondoltok erről? (kép)

Figyelt kérdés

Tudom,borzalmasan áll, de...hordjam így is, vagy inkább tegyem el?

[link]

2014. ápr. 17. 12:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
én azthiszem átalakítanám, derekából bejjebb vennék, és egy kicsit a dekoltázsából is vágnék, vagy gombolnék mert ez igen idétlen. de a ruha szép
2014. ápr. 17. 13:57
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is átalakítanám. Pl. ujjatlanra, és a nyaka részét is V kivágásúra, vsgy nem gombolnám be a felső párat,amúgy a gombok maradhatnának. Amúgy nagyon szép.

Nekem is megvan a mama hálóingje, bár az egy kicsit bizarr, hogy abba feküdt a papa mellett 20-on évesen. :D :D

2014. ápr. 17. 14:34
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Soha nem vennék fel ilyen ruhát. Oké, szép tőlük, hogy megtartották neked, de na... Én szeretem a divatot és követem is. Sokat vásárolok, sok pénzt költök erre, és szeretek új ruhákba járni, nem pedig 40 éves darabokban.
2014. ápr. 17. 17:12
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Én személy szerint imádom ezt a ruhát, az egyetlen kifogásom vele a saját alakom volt... Amiatt nem hordtam.

Az átalakítás tuti meglesz, nagyon köszönöm a tippeket, így én is látom hogy jelenleg elég béna egyes részleteiben, de nyárra megcsinálom.;)

Egyébként elfogadom ha nem tetszik valakinek, végül is valóban nem egy legfrissebb divat, de nekem nagyon tetszik!:)

Köszönöm a válaszokat, tényleg, nem is számítottam ilyenekre...

Köszönöm szépen!:)

2014. ápr. 18. 00:14
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hú, egyik válaszoló nagyon jó tippeket adott!

Én imádom a vintage ruhákat, sőt, a viktoriánus ruhákért egyenesen halódok :))))

Szép a ruha, és ha jó kiegészítőket választasz hozzá, klasszul fog állni :)

Ha később is meglesz még a kérdés, és kész a ruha, rakhatnál fel róla képet :)

23/N

2014. ápr. 18. 03:19
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek 15-össel :) Kérünk képet, ha megvan a végleges stílus!

10-es voltam.

2014. ápr. 18. 08:51
 17/22 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem a vintage stílus csak akor mutat jól, ha részleteiben vagy fazonjában fedezhető fel 1-1 ruhadarabon. Amit mutatsz, ez nekem így hordhatatlan lenne, túl öreges, én személy szerint biztos nem venném fel (meg amúgy sem tetszenek az ilyen maníros, jókislány ruhák. A századfordulón hordtak ilyesmit a 12 éves úri kislányok, brr... De ha neked tetsziik, akkor ne tartson vissza, ki mit gondol.
2014. ápr. 22. 12:43
 18/22 anonim ***** válasza:

A ruha egyszerűen szuper, és jól is áll rajtad. Egy nyári cipővel/szandállal, és ha nem gombolod be nyakig, még jobb lesz.

(és hivatalosan elismerem, irigylem a ruhát, én is imádom az ilyen darabokat)

2014. ápr. 23. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik és a hossza is pont tökéletes. :-)

(Én egy fekete övvel és egy szép nyaklánccal hordanám.)

2014. ápr. 23. 14:59
 20/22 anonim válasza:
Szerintem jól áll neked! :)
2014. ápr. 27. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!