Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam homoszexuálisokkal...

A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 17 éves, egyedül nevelem.

Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.

A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.

Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.

Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.

2014. ápr. 22. 18:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/124 anonim ***** válasza:
41%
ennek semmi köze ahhoz, hogy egyedül neveli-e valaki a gyerekét. Amit a kérdező művel, az nem normális. Semmi mást nem fog vele elérni, mint azt, hogy a gyereke bizalmát végképp elveszíti. MEg is érdemli.
2014. ápr. 22. 20:36
 52/124 anonim ***** válasza:
98%

Ne haragudj, de ha kiderül, hogy a fiad a saját neméhez vonzódik, már nem fogod szeretni? :(

Higgy neki. Egyébként neked is lehet olyan ismerősöd, akiről sose gondolnád, hogy pl. biszexuális. Nyilván nem mindenki köti az orrodra a hálószobatitkait vagy a legtitkosabb vágyait!

2014. ápr. 22. 20:38
 53/124 anonim ***** válasza:
15%

Olvassatok el ezt a cikket a temaban, hogy lassatok mennyire nem egyszeru ez a kerdes... foleg a kisgyerekes apaknak. A temat tudomanyosan kell felfogni, es sajnos meg gyerekcipoben jarnak a temaban. Az biztos, hogy a komplexitast, evolucios adaptacios elonyoket es meg sok mas dolgot kell figyelembe venni, amikor homofobiarol beszelunk. Meg kell erteni es elfogadni a homofobiat is, mert baromira nem olyan egyszeru a tema mint ahogy egyesek kezelik.

[link]

2014. ápr. 22. 20:48
 54/124 anonim ***** válasza:
98%
Ne csinálj semmit, azzal barátkozik akivel akar, amíg nem keveredik heroinozásba, verekedésekbe, vandálkodásba. Te csak olyanokkal barátkozol, aki hetero, azonos pártra szavaz, azonos a hajszíne, azonos zenét hallgat, azonos szexpózban csinálja, stb.?? Jó esetben az emberek nem szegregálódnak ilyenek alapján, hanem azokkal tölti idejét akikkel van közös témája, érdeklődése, kedvelt időtöltése. Nekem van több ismerősi köröm, van ahol 10 meleg és 2 hetero van, van, amilyekben csak én vagyok egyedül meleg és 7 másik hetero van (fiú,lány vegyesen). A melegbulikba meg járnak heterok is a barátaikkal vagy csak úgy, nincs benne semmi, úgy ahogy melegek is járnak sima bulikba.
2014. ápr. 22. 21:17
 55/124 anonim ***** válasza:
0%
Jo de itt nem csak a gyerekrol van szo, hanem az aparol is. Mint ahogy mar irtam, a homofobia is ugyan olyan pszichikai-genetikai jelenseg, amilyen a homoszexualitas is. Nem lehet csak ugy egycsapasra megvaltoztatni. Ehhez segitseget nyujthat egy pszichologus.
2014. ápr. 22. 21:32
 56/124 anonim ***** válasza:
4%
Dolgoztam egy cegnel ahol eleg sok homoszexualis dolgozott es ok egymassal haverkodnak hetereokkal nem nagyon.Persze munkan belul elvoltak egymassal de nem jartak egyutt bulizni meg nem jartak a heterok b..zi barokba.Irjon mar ide egy ferfi aki melegekkel haverkodik a szabadidejeben....!!!! Sztem a fiadnak van egy kis hajlama a dologra nem kell ezert bantani elobb utobb ki fog derulni.
2014. ápr. 22. 21:33
 57/124 tetro ***** válasza:
97%

21.33

nekem van totál meleg haverom. habár csak egy, de vele néha megyek bulizni. meg van vagy fél tucat leszbikus lánybarátom... velük is. akkor most ebből mire jöttél rá?

2014. ápr. 22. 21:54
 58/124 anonim ***** válasza:
12%
Ez nem ide tartozik ugyan, de szerintem azoknak a lanyoknak a nagyresze csak kiserletezgeto,lazado meleg. Elkepeszto mekkora mereteket oltott ez a fajta viselkedes. Nalam 5-6 evvel fiatalabb tarsasagban 18-19 evesek korebe is egyre tobb az ilyen leszbi, aki ugyanakkor fiukkal is... lassan tucatjaval lesznek. A mi gimis idonkben kozel nem volt ez ekkora "divat"... manapsag tenyleg egyre durvabban lannyal, fiuval, mindenkivel egyre durvabban... Szerintem elkorcsosul lassan a vilag, ha mar divatbol, "pride"-bol csinaljak. Szerencsere meg vannak normalis tinik, akik nem dugnak orrba szajba mindenkivel.
2014. ápr. 22. 22:09
 59/124 tetro ***** válasza:
97%

22.09

ezek a kísérletező lányok az ismeretségi körömben átlagosan olyan 30évesek, és vannak akik öt éve együtt élnek... bizonyára divatból.

2014. ápr. 22. 22:11
 60/124 anonim ***** válasza:
15%
Jo ebben lehet igazad van, mert te ismered oket. Az viszont biztos hogy a mai tizenevesek csak 5-10 ev tavlatbol is durva valtozasokon mennek keresztul... mi nem voltunk ilyenek, pedig mi sem voltunk baranykak... es sajnos nem a jo iranyba valtoznak a dolgok. Lassan ott vagyok mar, hogy ebbe a tarsadalomba nem erdemes gyereket nemzeni.
2014. ápr. 22. 22:16
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!