Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam homoszexuálisokkal...

A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 17 éves, egyedül nevelem.

Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.

A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.

Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.

Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.

2014. ápr. 22. 18:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/124 tetro ***** válasza:
96%

22.16

minden egyes generáció szerint sokkal rosszabb az utána lévő. pedig csak egyszerűen változik a világ. ha valóban létezne ez a generációról generációra való romlás, már rég kipusztultunk volna...

2014. ápr. 22. 22:35
 62/124 anonim ***** válasza:
96%

Nekem 2 meleg barátom is van és egyik se mozdult soha rám.

Pedig nem vagyok ronda, csak tudják h én nem vok meleg.

És én is voltam velük bulizni nem 1 X.

2014. ápr. 22. 23:23
 63/124 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy senkinek sem tűnt fel, hogy a hasonló kérdéseknél mindig mi megy itt az oldalon? Pár HSZ után eldurvulnak a dolgok, érdekesen sok ember lesz hirtelen meleg támogató, de közben elvileg ugye MO-on nagyon elítélik ezt a dolgot, itt valahogy mégis rengetegen meg vannak vele békélve.
2014. ápr. 23. 01:44
 64/124 anonim ***** válasza:
14%

Sokszor nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire ostobák az emberek vagy csak trollkodnak. :)

Az, hogy van barátnője nagyon sokat jelent. A legtöbb melegnek van barátnője vagy felesége, csak aki nincs ilyen körökben, az nem látja ezt.

Melegekkel barátkozik és te aggódsz :P van is miért. Tuti nem hetero a fiad.

Egy leszbikus

2014. ápr. 23. 02:03
 65/124 anonim ***** válasza:
4%

A kérdezőnek teljes mértékben igaza van, abban sem látok kivetnivalót, hogy átnézi a 17 éves fia gépét! Még csak gyerek, kiskorú, az apja tartozik felelősséggel érte. És mindenki könnyen emlegeti a gyerek magánszféráját, de azért nézzen mindenki saját magába...ha az ő gyerekével lenne valami, sejtene valamit, valószínű mindenki ugyanezt tenné.

Ahogy látom, most a fiatalok körében divat melegnek lenni, ezzel kérkednek, a kérdező helyében én sem lennék nyugodt. Meg ilyen szórakozóhely, amiről beszél, nem 17 éves gyereknek való!Normális társaságot keressen inkább, az még elmegy, ha 6 barátból egy meleg, na de 6-ból 5 meleg, egy biszex, hát nem kicsit durva!

És a kérdésre válaszolva, nem, nem normális dolog, hogy velük tölti az idejét, most van itt a csajozás korszaka, velük ugyan nem fog csajozni, mint más normális 17 éves!

2014. ápr. 23. 04:43
 66/124 anonim ***** válasza:
77%
Rajtad a pszichológus sem fog tudni segíteni. Az ostobaság ès a rosszindulat nem kezelhető, a fiadnak tanácsolom, hogy amint tud, meneküljön.
2014. ápr. 23. 07:20
 67/124 anonim ***** válasza:
70%

"Az apja vagyok egyébként, de ez most teljesen mindegy."

Nos, ez így sokmindent megmagyaráz. Kedves apuka, ugye tetszik tudni, hogy férfiaknál az ilyen fokú homofóbia nagyrészt abból fakad, hogy az illető látens meleg, és ezt igyekszik elnyomni magában a látványos utálkozással?

Ezen tessék inkább elgondolkozni ahelyett, hogy gusztustalan módon a fia gépében turkál.

Üdv, egy (hetero) pszichológus, akinek van egy fantasztikus meleg fia, és sok meleg barátja, akikért az életét is odaadná

2014. ápr. 23. 07:46
 68/124 anonim ***** válasza:
2%
Jót röhögtem ezen utolsó. Amelyik ember képes gyereket nemzeni vagyis van gyereke az semmiképpen nem lehet homoszexuális maximum biszexuális. Azzal akartok ti visszaélni hogy egy férfinak van becsülete tehát van vesztenivalója. Szánalmas módon a saját szexuális életetek kivetülésével támadtok. Lefordítva, téged a férjecskéd szépen megb*sz este, erre azzal vádolsz valakit hogy ő aki ellenzi ezt a fajtalankodást valójában ugyanazt élvezi amit te vagyis ha őt s**gbe rakják. Inkább arról kéne beszélni hogy akit itt éjjelente jól megb**znak az inkább maradjon kussba és itt csakis a szűz lányok véleménye lehet hiteles.
2014. ápr. 23. 08:40
 69/124 anonim ***** válasza:
83%

A pszichológus válaszoló vagyok. FÉRFI, egy meleg fiú büszke APUKÁJA.

Tisztában vagy a látens szó jelentésével, kedves utolsó?

Aki látens meleg, az elfojtja a valódi szexuális beállítottságát, ergo akkor is nőkkel fekszik le, ha nem élvezi a dolgot, illetve ha egyenesen undorodik a nőktől, akkor is. Ezzel bizonyítja magának, hogy ő igenis "normális".

Esetleg olvass utána a dolognak a szakirodalomban, mielőtt hülyeségeket irkálsz.

2014. ápr. 23. 08:48
 70/124 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy hazugság. A pszichológia nem egy egzakt tudomány és ugye mindig azt kell terjeszteni amit éppen kell, és ez nem éppen az igazság. Talán nincs a fiadnak örökítőanyaga? Ha valóban létezik "homoszexuális" ember akkor miért hagyta meg az örökítőanyagot a természet az emberben? Vagy miért hagyott egyáltalán hímvesszőt annak aki inkább arra érez "vágyat" hogy a hímvessző beléje kerüljön?

Ja és biztos szörnyű kínokkal jár a pénisz belehelyezése a vaginába annyira nem élvezi szerencsétlen "látens homoszexuális" hogy nem hogy erekciója lesz de még el is tud élvezni.

Nincs erről semmiféle szakirodalom. Még azt se tudjátok eldönteni hogy a homoszexualitás genetikai hiba vagy elmebaj lenne. Az elsőt jól cáfolja a fajfenntartás ösztöne amely nem enged meg olyan egyedet amely nem törekszik utód nemzésére. A másodikat nem cáfolja semmi. Ha meg az anyaméhben alakul ki hormonok által, akkor ez vissza is fordítható hormonokkal. Mennyire ironikus hogy a nagy szexuális szabadosságban a transzszexualitás fogja beütni az utolsó szöget a homoszexualitás mítosz koporsójába.

2014. ápr. 23. 09:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!