Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam homoszexuálisokkal...

A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 17 éves, egyedül nevelem.

Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.

A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.

Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.

Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.

2014. ápr. 22. 18:49
 71/124 anonim ***** válasza:
89%

Nem mintha rád tartozna, de a fiam aktív. :)

A sok homofób f@.zkalap miatt ezt most nem részletezném, ha esetleg nem vagy tisztában a fogalommal, nézzél utána.

2014. ápr. 23. 09:10
 72/124 anonim ***** válasza:
97%

Az Isten mentsen meg a hozzád hasonló szülőktől kérdező.

Állítod nem vagy homofób, miközben "ilyeneknek" nevezed őket, eltiltanád a fiad a barátaitól,betegségtudatot akarsz a gyerekedben gerjeszteni, és pluszba még intim/magán szférát sem hagysz neki. Milyen jogon kutakodsz a gyereked cuccai között? Ugye tudod, hogy ha erre rájön, akkor fejre állhatsz, az életbe nem fog többet bízni benned?

A melegek ugyanolyan emberek, mint mások. És nem, nem normális, hogy rávetted, hogy menjetek el pszichológushoz, mert ő is azt fogja mondani neked, mint itt mi. És akkor? jobb lesz valamivel? Ezen a hozzáállásodon csak saját magad tudsz változtatni. Ha a gyereked meleg, vagy biszexuális, akkor sincs semmi. Ne akard megkeseríteni az életét, és NE kutakodj a cuccai között. Vagy azt akarod, hogy 18 évesen lelépjen otthonról?

2014. ápr. 23. 09:32
 73/124 anonim ***** válasza:
84%

#73,

mégis mi a különbség aközött, hogy egy férfi nőket vagy férfiakat dug s.ggbe? Az miért nem elítélendő, ha egy hetero férfi az anális szex híve?

2014. ápr. 23. 09:52
 74/124 anonim ***** válasza:
81%
Hát ember, te egy vaskalapos, beszűkült gondolkodású, hímsoviniszta p.öcs vagy.
2014. ápr. 23. 10:09
 75/124 anonim ***** válasza:
18%
Jaj ne gyere már ezzel, most mond hogy nincs igazam. Lehet támogatni a homoszexuális házasságot de a poligámiát nem? Csak mert csorbulna a nők hatalma? A legtöbb nő elítéli ha idősebb férfiak, fiatal 16-17 éves lányokkal létesítenek szexuális kapcsolatot. Közben ha azt hallani hogy egy 30-as tanárnő rámászott a fiatal diákjaira és lecsukták akkor mindenki kiröhögi az egészet. Miért? Pontosan azért mert a két nem teljesen különböző és más lesz a szégyen vagy a dicsőség számukra.
2014. ápr. 23. 10:18
 76/124 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, te milyen világban és milyen értékrend szerint élsz, de szerintem (és a normális gondolkodású emberek szerint) ugyanúgy elítélendő az is, ha egy felnőtt, mondjuk 30 körüli nő kiskorú, 15-16 éves kisfiúkkal hancúrozgat. Aki egy testileg ugyan már fejlett, de agyilag és lelkileg még képlékeny, nem kiforrott egyéniségű, befolyásolható emberben szexpartnert lát, az mentálisan beteg, függetlenül a nemétől.
2014. ápr. 23. 10:25
 77/124 anonim ***** válasza:
88%

#79,

még mindig férfi vagyok, tudod, a fantasztikus meleg fiú büszke apukája. :D

Inkább nem mondok rólad véleményt, minősíted te saját magad a hímsoviniszta szövegeddel.

2014. ápr. 23. 10:45
 78/124 anonim ***** válasza:
89%

Tény hogy egy 30-as nő már nem csak hogy nem igazán kívánatos de feleségnek se igazán jó már, míg a férfiaknál minél idősebbek annál több esélyük van a nőknél természetesen a pénzük és a hatalmuk miatt. Nekünk férfiaknak egy fiatal, hamvas de szegény lány is megteszi mi nem vagyunk ilyen felszínesek

nem, tényleg nem felszínes vagy.

Hanem 1. ha komolyan gondolod, akkor egy ótvar nagy bunkó, ha meg nem gondolod komolyan, akkor egy bunkó troll.

2014. ápr. 23. 10:48
 79/124 anonim ***** válasza:
5%
Lényegtelen amúgy. A lényeg az hogy a nők csak visznek és nem hoznak és a férfiak így csak vesztenek. Jól van ez így ugye? Jó látni ezért azt a rengeteg hajléktalant az utcán amit az ilyen logika juttatott ide?
2014. ápr. 23. 10:55
 80/124 anonim ***** válasza:
95%

Lealacsonyítom saját magam? Azzal, hogy tisztelem a nőket, nem tárgyként vagy szexuális játékszerként tekintek rájuk, és hogy nem tartom őket alacsonyabb rendűnek a férfiaknál?

Te komolyan nem vagy százas. Gyere hozzám terápiára, néhány év alatt talán sikerül normális embert faragnom belőled. :D

2014. ápr. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!