Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam homoszexuálisokkal...

A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A fiam 17 éves, egyedül nevelem.

Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.

A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.

Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.

Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.

2014. ápr. 22. 18:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/124 anonim ***** válasza:
94%
Sima diszkóban meg a wc-ben szop az egy éjszakás csaj és gogo lányok táncolnak tangabugyiban. És ez sima diszkó. Szerintem nem jobb.
2014. ápr. 22. 19:31
 32/124 anonim ***** válasza:
94%

16-os vagyok

kedves Kérdező, most biztos úgy érzed, h mindenki ellened van, és Neked ez most biztos egy rémálom, de nyugi, csak Te spirázold túl. Azt írtad, h "ilyen DRASZTIKUS helyzetben a szülőnek joga van kutakodni". Óriási tévedés. Ez nem drasztikus helyzet! Nem drasztikus, csak mivel még nem elég érett a társadalom ahhoz, h elfogadja a melegeket, szokatlan szituáció számodra. Régebben drasztikus helyzet lehetett az USA-ban, ha egy feketével szóbaáll valaki jól nevelt lánya, ma meg nézd meg, fekete az USA elnöke. Lehet a következő elnök meg meleg lesz. ő dolga.

Ne hagyd elsiklani az előbbi mondatomat. EZ NEM DRASZTIKUS HELYZET! ismételgesd magadban sokat mantraszerűen.

az volna drasztikus helyzet, ha keményen drogozna, bérgyilkosságon gondolkozna, súlyos beteg kórházban feküdne.

2014. ápr. 22. 19:32
 33/124 anonim ***** válasza:
93%
mi közös témájuk lehet? miért, te kizárólag a szexről, és a társkapcsolatokról beszélgetsz az azonos nemű barátnőiddel? képzeld, akármilyen közös témájuk lehet, hobbi, zene, játék, filmek, bármi, ami közös. mi köze valakinek az érdeklődési körének a szexuális irányultságához? neked van baj a fejedben.
2014. ápr. 22. 19:33
 34/124 anonim ***** válasza:
91%

Nézd csak, sima discoban milyen "táncosok" vannak:

[link]

Fú annyival erkölcsösebb!

35/124 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem te menj pszichológushoz, habár akinek ilyen előítéletei vannak, azon már nem segít semmi. Hagyd békén a fiadat, ha már te nem tudod elfogadni az embereket, legalább az ő életébe ne szóljál bele. Te buta. TE nem vagy normális.
 36/124 anonim ***** válasza:
93%

A kérdéseidre válaszolok.

Szerintetek mit tegyek? - szerintem k..rva gyorsan szégyelld el magad,hogy a majdnem felnőtt fiad gépén kutakodsz!!

Higgyek neki? -igen, mivel a te fiad, te neveléseden múlik...

Vigyem el pszichológushoz? -szerintem magadat vidd el

Tiltsam el tőlük? - úgyvan tiltsd el a barátaitól, aztán ha 18 éves korában összecsomagol és eltűnik ne tedd fel gyiken a kérdést,hogy most mit tegyél. Kímélj meg ettől minket.

2014. ápr. 22. 19:39
 37/124 anonim ***** válasza:
91%

Nem lenne akkor butaság, ha ketten, szépen kézen fogva elmennétek pszichológushoz.

Legalább egy szakértő szájából hallanád, hogy teljesen normális a gyereked attól, hogy melegekkel barátkozik, és neked van gond a fejedben, ha ez ekkora gondot okoz.

2014. ápr. 22. 19:40
 38/124 anonim ***** válasza:
93%

"Nem vagyok homofób"

Ez a legnagyobb hazugság amit itt leírtál. :D

2014. ápr. 22. 19:44
 39/124 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg hagyd békén, ne szólj bele az életébe, és főleg: ne kutakodj a dolgaiban!!!

Megáll az ész, komolyan, szegény gyerek egy ilyen szülővel...

2014. ápr. 22. 19:44
 40/124 anonim ***** válasza:
15%

En megertem a valaszolokat is, mert ha a srac veluk erzi magat jol akkor nincs baj. Ugyanakkor egy konzervativ regivagasu anyuka aggodalmat is megertem. Most mondja itt mindenki az okossagokat, de az biztos, hogy sokan kicsit megijednenek, ha azzal allitana haza a 17 eves fiuk, hogy epp most jott a b...ibárbol, ahol transzi eloadas, meg szex szoba stb van. En is azt gondolnam, hogy a tinisracnak kimostak az agyat, es rossz tarsasagba keveredett... nekem is vannak meleg ismeroseim, semmi bajom nincs veluk, mert normalis jofej emberek. Nem tema a melegseg, hetero kozegben vannak.

Viszont a is biztos, hogy melegfelvonulasra, transzibarba meg ilyen helyekre nem engednem a fiamat. Egy fejlodo serulekeny pszichet meg kell vedeni ilyen behatasoktol. Az hogy valakinek rendellenesen mukodik a nemi identitasa egy genetikai pszichikai betegseg. Ezzel nincs semmi baj, viszont nem szeretnem h a gyermekem olyan kozegben lenne, pl meleg bar, ahol elszabadul a nagy pride erzes es fuvel faval mindenki minden nemuvel stb...

2014. ápr. 22. 19:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!