A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?
A fiam 17 éves, egyedül nevelem.
Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.
A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.
Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.
Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.
A homoszexuális emberek is emberek.
Ugyanúgy vannak érzéseik, érdeklődési körük, hobbijuk, ugyanúgy lehet velük az élet dolgairól beszélgetni, mint heteroszexuális emberekkel.
Akkor mégis miért kéne tiltanod bárkitől is?
Engem speciel egyáltalán nem zavarna, ha a gyerekem olyanokkal is barátkozna, akik a saját neműekhez is vonzódnak. Mert ezzel is azt igazolná, hogy ő nem olyan, mint a hozzád hasonló emberek, hogy lenézi őket, csak mert ők ilyen téren mások!
Szerintem te vagy a nem normális, nem a fiad!
És ha éppenséggel ő meg biszexuális lenne, vagy egy nap maga is rájönne és beismerné, hogy homoszexuális, akkor mi lenne? Letagadnád, kitagadnád? Ugyan már!
Meg ezért pszichológushoz? Inkább neked kéne elmenni oda, hogy megbeszéld egy szakemberrel, hogy miként fogadj el más embereket!
Szerinted amúgy mit csinálnak a melegek? Meleg dolgokról beszélgetnek, meleg játékokkal játszanak, meleg könyveket és filmeket néznek?
Elárulom ugyanolyan emberek mint te vagy én.
Te se kötöd a barátaid orrára hogy szereted a szexet, ők se a tiédre (lehet meg is lepődnél pár "normális" emberen.
A meleg embereknél se a szexualitás az életük központja, mint ahogy másoknak sem (persze páraknak igen).
Nincs meleg ismerősöm, legalábbis nem tudok róla, hogy az, de fogadjunk ugyanolyan jól eltudnék vele filmekről, könyvekről és a világ dolgairól beszélgetni mint másokkal.
Megkockáztatom, jobban, mint egy homofóbbal.
1. De homofób vagy
2. Ne kutakodj a gyereked gépén. Gusztustalan szokás, és akkor sincs jogod hozzá, ha homoszexuális, ha nem. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
3. " Miért akarna egy heteroszexuális melegekkel barátkozni? Mégis mi közös témájuk lehetne?"
Miért, te a barátaiddal szexről beszélgetsz csak? Véletlen sem azért barátkozol valakivel, mert közös az érdeklődésetek?
4. Mi az, hogy "ilyenekkel"? Milyenekkel? Most úgy mondod, mintha leprásak lennének.
Ne tegyél semmit! Hagyd békén. Sajnálom szegényt, hogy egy ilyen homofób primitív nő "neveli" apa nélkül.
Először is, a kérdés nem kamu. Nem értem, mit értesz azalatt, hogy a 17 éves fiamat nem viszem sehova. A 30 évest is viszem, ha akarom, nem hogy a 17 évest! Számomra a szülőség nem ér véget a gyerek 14 éves koránál! Nehogy már a nyúl vigye a puskát...
A másik dolog: félreértetek, nem attól félek, hogy homoszexuálissá teszik! Tudom, hogy annak valaki vagy annak születik, vagy nem, és eddig nincs okom kételkedni a fiam heteroszexualitásában.
Attól félek, hogy valami félrecsúszott a fejében, hogy pszichológusi segítségre van szüksége, mert ilyet egészséges heteroszexuális ember nem csinál!
Mert, most komolyan, szerintetek normális, hogy egy 17 éves fiú olyan szórakozóhelyre jár, ahol külön szoba van kialakítva arra, hogy fiúk egymással szexeljenek? Ahol transzszexuálisok adnak műsort? Mert szerintem aki 17 évesen heteroszexuális létére ilyen helyre jár, annak valami baj van a fejében!
mi csúszott félre, te elmebeteg??? Inkább barátkozzon normális homoszexuálisokkal, mint drogos vagy tolvaj heterókkal, nem?
Nekem is van több meleg barátom, leginkább a férjem csípi őket, mert ha neki nincs kedve színházba jönni, legalább van férfi kísérőm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!