A fiam homoszexuálisokkal barátkozik. Mit tegyek?
A fiam 17 éves, egyedül nevelem.
Kiderült, hogy abból a 6 fiúból, akivel mostanában tölteni szokta az idejét, 5 homoszexuális, 1 pedig biszexuális.
A furcsa az egészben, hogy barátnője van egy éve.
Már meleg szórakozóhelyeken is volt velük, ahol a lány is ott volt (láttam képeket). Szétnéztem a gépén elég alaposan, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy homoszexuális lenne, sem az előzményekben, sem a facebookján, stb. Állítása szerint a legjobb barátja elmondta neki, hogy meleg, rajta keresztül belecsöppent egy ilyen társaságba, és jól érzi magát velük. De bármennyire nem találok semmi bizonyítékot arra, hogy meleg lenne, nekem akkor sem veszi ezt be a gyomrom. Ha meleg, miért van barátnője, ha meg nem meleg, miért tölti velük az idejét? Szerintem ez sehogy sem normális dolog. Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel.
Szerintetek mit tegyek? Higgyek neki? Vigyem el pszichológushoz? Tiltsam el tőlük? Teljesen tanácstalan vagyok, szülőként ilyenkor mit kellene tennem. Csak azt tudom, hogy ez nem normális.
Meg h o szegyellje magat? Nem inkabb ti, h nem tudtok normalisan valaszolni, csak erzeketlen tusko modjara undorito dolgokat a fejehez vagni? Kivancsi lennek, ha ti lennetek ilyen helyzetben, megis hogy esne ez? Persze, itt teljesen anonim mindenki, ugy pofazhattok neki, ahogy akartok, nem fogja tudni. Igazatok van, teljesen realis.-.-
Egyebkent az en velemenyem errol a dolgorol, h nem hinnem, h meleg lenne a fiad, de en kikerdeznem egy-egy dologrol.
/lepontozhattok, nem erdekel/
"Nem vagyok homofób, de biztos nem tölteném a szabadidőm ilyenekkel"
Sosem tudhatod, hogy melyik ismerősöd meleg. Engem sem látnak az ismerőseim a férjemmel szexelni, ezért csak tippelhetik, hogy hetero vagyok. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen kijelentéssel, mert kiderülhet, hogy a legjobb barátnőd akkora leszbi, mint ide Kiskunfélegyháza. Csak épp nem kötötte az orrodra.
Az apja vagyok egyébként, de ez most teljesen mindegy.
Megbeszéltük: mindketten elmegyünk pszichológushoz. Ha az azt mondja, hogy nekem van szükségem terápiára, elfogadom. Ha kiderül, hogy igazam van, és neki, akkor ő is elfogadja. Ha mindettőnknek, akkor mindketten megyünk.
Úgy gondolom, ez így korrekt.
"de az biztos, hogy sokan kicsit megijednenek, ha azzal allitana haza a 17 eves fiuk, hogy epp most jott a b...ibárbol, ahol transzi eloadas, meg szex szoba stb van."
Nem ijednék meg, mert nem éltem burokban, ismerem a melegek világát. És ha oda tartozik a fiam, akár mint meleg, akár, mint meleg-pártoló, én is támogatom. Ennyi.
Igen ez a legkorrektebb... ezert nem szabad torodni a hozzaszolokkal, teljesen normalis az aggodalmad, hiszen a te fiadrol van szo, nem az oveikrol...egy apanak, aki egyedul neveli a fiat ez szazszor nehezebb, csak ezt a pocskondiazo nagyreszt fiatal gyermektelen hozzaszolo nem erti meg...
A lenyeg hogy meg tudd vele beszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!