Szerintetek az én szüleim rossz szülők?
Figyelt kérdés
Valaki nekem azt mondta, hogy nagyon rossz szüleim vannak, és nem normálisak. Én nem látom így, de már nem tudom, lehet csak megszoktam őket. Arról beszéltünk, hogy nem mehetek sehová, nem engednek el sehová, 17 éves létemre. Nincsenek barátaim, és sok mindenben visszamaradott voltam sokáig, értem én ezt úgy, hogy nem világosítottak fel semmiről, nem beszélgetünk szinte soha, ilyenek. Szerinte nem szeretnek, hanem rabszolgaként tartanak, amiért nem mehetek szó szerint sehová, kocsival vagyok hordva iskolába, és meséltem neki, hogy mindkettőnek ha valami baja van, azt mindig én hallgatom meg, és majdnem hogy döntés elé vagyok állítva, hogy kinek adjak igazat. Anyám csinált nagyon sok hülyeséget életében, megcsalta apámat, ami jórészt rajtam csattant le, mert hogy én miért nem mondtam el apámnak, utána hogy én is azt akartam, hogy új apám legyen, voltak ott minden féle cirkuszok. Más hülyeségei is voltak, de apámnak is ugyanúgy. A szülinapjaim soha nincsenek megtartva, mindig van valamilyen családi bál aznap. Nem tudják, hogy milyen osztályos vagyok, milyen tantárgyakat tanulok, a saját ellenőrzőset én írom alá, ilyenek. Ennek ellenére én szeretem őket, és ami rengeteg, ide leírhatatlan rosszat kaptam tőlük, megbocsájtom nekik. Ha felnövök, nekem kell őket támogatnom, mert más nem fogja, bármit megtennék értük. Mindig mindent megkaptam, ami kellett, lehet hogy nincs annyi ruhám, meg turkálóból öltözködök javarészt, de azért van külön szobám, van laptopom, bútoraim, meg mit tudom én, ruhailag: lehet, hogy jórészt turkálóból öltözködök, de nem lehet mindig mindenre pénz. Elég sokat dohányoznak, és akivel beszéltem, szerinte ez rossz szülőségre vall, hogy cigire mindig van pénz, de nem járok normális ruhákba, nem járhatok el sportolni. Mondta, hogy nem szeretnek a szüleim, azt mondta, hogy szerinte ezért vagdosom magam többek közt,és nem szeretem őket,csak félek tőlük. Szerinte csak megtűrt személy vagyok, valójában nem szeretnek. Ti mit gondoltok erről?2014. jan. 7. 22:03
51/52 anonim válasza:
Ugyan már régebben érkezett válasz a kérdéshez, de, akik azzal jönnek, hogy kamu, üzenném, hogy cirka egy hónapja levelezek a kérdezővel, igaz, amit itt leír, mert ha egy szó is kamu belőle, akkor régóta nagyon jól játssza meg magát. Nincs is oka rá, hogy ilyeneket kitaláljon, meg nem is hiszem, hogy valaki képes ilyen hosszú időn keresztül fenntartani a látszatot, csak hogy ennyien bedőljenek neki. Szóval jó lenne ha kiáltanának mindenre kamut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!