Szerintetek az én szüleim rossz szülők?
Nem tudom, nekem valahogy fel sem tűnik, hogyha nem olyanok velem, mint amilyennek kellene, 17 év alatt gondolom megszoktam. Most kezdtem el ezen agyalni, amikor mondta ez a valaki, hogy szerinte borzalmas szüleim vannak.
Köszönöm a válaszokat!
Pedig elhiheted, hogy nem kamu a történet, nem értem miért nem hiszik el itt sokan. Semmi okom rá, hogy ilyet kitaláljak, amúgy sem vagyok ilyen idióta, hogy kitalált történetekkel tegyem tele az oldalt. Szoktam néha "trécselni" osztálytársakkal, akik ott ülnek körülöttem , mindig viccelődök, mert a depis emberek társaságát még kevésbé keresik. Amúgy sem kíváncsi rám soha senki, csak ha éppen nagyon unatkoznak. A sulit meg nem fogom semmire, egyszerűen azért nem járok be, mert nincs rá energiám sem, meg ingerenciám se, meg nem látom értelmét, minek? Úgysem tudom használni, nem mehetek oda tanulni ahova szeretnék, nem csinálhatom azt, amit szeretnék, csak egy nyamvadt papír miatt járok be már 2,5 éve. Nem kamuztam én semmit, nem tudom miért olyan hihetetlen a történet.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!