Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjek pénzt fogamzásgá...

Hogyan kérjek pénzt fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

2 évig szedtem, a barátom fizette. Szakítottunk, én meg nem kapok zsebpénzt, nem tudom kiokoskodni az összeget rá...

Az a baj, hogy régen annyira fájt a hasam menzeszkor, hogy többször elájultam, ügyeletet kellett hívni, suliba az első 2 napon nem tudok menni, mert felkelni sem tudok. Kivizsgáltak, azt mondták, hogy genetikai, mert anyának is ez volt, amíg nem szült. Fájdalomcsillapítók, görcsoldók, teák, semmi sem használt.

Viszont apukám csak azt látja, hogy fogamzásgátló=szex, és ő ezt nem támogatja. Hiába magyaráztam, hogy nem is feküdnék le csak úgy valakivel...

2013. dec. 8. 13:00
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

Egészségesen étkezem, 2 naponta futok 1,5 órát kint, és napi 4 litert iszom.

Szedek magnéziumot, vasat pluszban..

2013. dec. 8. 14:51
 42/60 anonim ***** válasza:
0%
Mekkora hipochonder vagy! "Széthányom a lakást, elájulok, görcsölök, meghalok" mindezt egy MENSTRUÁCIÓ miatt, bakker mi lesz veled, ha egyszer rényleg bajod lesz? Ne éld már bele magad ennyire a szenvelgésbe! Ja, a kedvencem, hogy mindezek mellé "a gyomrom csak a drága gyógyszert bírja" jól van királylány, akkor menj el diákmunkázni és keresd meg rá a pénzt. Vagy a munkát sem bírja a pocikád?
2013. dec. 8. 15:17
 43/60 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz? Nem a DRÁGA gyógyszert bírja, hanem azt, ami a hüvelyemben van és a gyomromhoz semmi köze, tudod? Talán előbb keress rá, mi az a nuvaring, te isten barma!

Tisztában vagy a hipohonder jelentésével? Csak mert nem az a jelentése, hogy hányok meg rosszul vagyok!

Másrészt egy van más betegségem is, amit zokszó nélkül tűrtem, míg más morfiumot kapott rá a kórházban!

2013. dec. 8. 15:20
 44/60 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves vagy kérdező, mert ha nemi élethez nagy vagy akkor nem igaz nem tudnál erre félretenni.

Nekem már 16 évesen telet volna rá, ha akarom.

2013. dec. 8. 15:40
 45/60 A kérdező kommentje:
És miből tettél volna félre 3 havonta 10.000 ft-ot?
2013. dec. 8. 15:45
 46/60 anonim ***** válasza:
Nyáron kerestem, 16 évesen már 50 ezer Ft volt a számlámon.
2013. dec. 8. 15:46
 47/60 anonim ***** válasza:

Én is arra lennék kíváncsi igazából hogy hány éves vagy, mivel foglalkozol?

Szintén nuvaringem van, nem tudom hol veszed 3000ért havonta, de megmondhatnád mert én 4000 fölött veszem... :D

Menj el nőgyógyászhoz és írass vele papírt, ahogy már előttem leírták. Esetleg keress rá neten, és mutasd meg apukádnak hogy nem a szexelés miatt van rá szükséged mert ha szexelni akarnál van olcsóbb védekezési módszer is. Sajnálom hogy ilyen szüleid vannak, amikor èn megvoltam szorulva anyagilag szó nélkül adtak. De az is igaz hogy 18 éves korom óta a magam ura vagyok és erre mindig volt pénzem mert dolgoztam...

2013. dec. 8. 15:50
 48/60 A kérdező kommentje:

Na hát nekem meg nem kellett eddig dolgozni, mert úgyis mindenre kaptam pénzt.

Nem vettem soha havonta!

2013. dec. 8. 15:52
 49/60 anonim ***** válasza:
94%
Na igen.. elsőre nem akartam írni hogy mekkora bunkó vagy, kíváncsi voltam mit írsz a segítő szándékú válaszomra, de most már látom hogy te nem érdemelsz egy jó szót sem...
2013. dec. 8. 15:56
 50/60 A kérdező kommentje:
Neked csak a 2. sort írtam, most azzal mi volt a bajod??
2013. dec. 8. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!