Hogyan kérjek pénzt fogamzásgátlóra?
2 évig szedtem, a barátom fizette. Szakítottunk, én meg nem kapok zsebpénzt, nem tudom kiokoskodni az összeget rá...
Az a baj, hogy régen annyira fájt a hasam menzeszkor, hogy többször elájultam, ügyeletet kellett hívni, suliba az első 2 napon nem tudok menni, mert felkelni sem tudok. Kivizsgáltak, azt mondták, hogy genetikai, mert anyának is ez volt, amíg nem szült. Fájdalomcsillapítók, görcsoldók, teák, semmi sem használt.
Viszont apukám csak azt látja, hogy fogamzásgátló=szex, és ő ezt nem támogatja. Hiába magyaráztam, hogy nem is feküdnék le csak úgy valakivel...
De mondd már meg, szerinted mégis hol vizsgáltak ki, ha nem nőgyógyászaton?:D
Nem beszólogatok, csak utálom, ha valaki egy pillanatig se használja az agyát.
Miért te használod?
Gondolom szex előtt is megoldottad valahogy, old meg most is. Vagy anyád is menjen dolgozni!
apranax-ot próbáltad?
én is hányós, fetrengős görcsölős voltam, nekem ez a tabletta segített, de ezt is a fájdalom jelentkezése előtt kellett bevenni, aztán vizes derékmelegítővel melegíteni, ha később vettem be halottnak a csók volt...
(a fog gátlóval nekem is elmúltak a görcsök, ennek az oka a jóval kevesebb vérzés)
attól, hogy anyud ne dolgozik akkor is tőle kellene rá kérded, gondolom kap apukádtól (igaz nekem fura, mert nálunk a családban közös kassza van, ha dolgozik valaki ha nem)
a lényeg, hogy anyukád beszélje le apukáddal, ne te..
1 hónapra lebontva nem sok, 1-2 E ft...
De esetleg válaszolnál? Szerinted hol vizsgáltak ki, ha nem nőgyógyászaton?
(Különben még pluszba endokrinológia, neurológia..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!