Hogyan kérjek pénzt fogamzásgátlóra?
2 évig szedtem, a barátom fizette. Szakítottunk, én meg nem kapok zsebpénzt, nem tudom kiokoskodni az összeget rá...
Az a baj, hogy régen annyira fájt a hasam menzeszkor, hogy többször elájultam, ügyeletet kellett hívni, suliba az első 2 napon nem tudok menni, mert felkelni sem tudok. Kivizsgáltak, azt mondták, hogy genetikai, mert anyának is ez volt, amíg nem szült. Fájdalomcsillapítók, görcsoldók, teák, semmi sem használt.
Viszont apukám csak azt látja, hogy fogamzásgátló=szex, és ő ezt nem támogatja. Hiába magyaráztam, hogy nem is feküdnék le csak úgy valakivel...
Csakhogy amit én használtam, az nem 1-2ezer ft-os tabletta.
Nuvaring, ami 3 hónapra 10.000 ft, mert tablettát nem bírta a gyomrom.
Bármennyire nem hiszik el egyesek, igenis adnak hormontartalmú gyógyszert menstruációs problémákra, szabálytalan mestruációra, dysmenorrheára.
Kérdező, tessék leülni apukáddal és bármennyire cikinek tartod is, elmondani neki, hogy azért kell szedned, mert enélkül kínszenvedés az a pár nap. Esetleg beszéljen vele anyukád. De havonta 2-3 ezer ft a gyógyszer, annyit nem hiszem el, hogy anyukád nem tud elcsípni kajapénzből, akárhonnan, akkor is, ha apud osztja a pénzt.
Flector, apranax pipa. Semmi hatás...
Mondjuk fejfájásra jók.
Nem tartom cikinek.. Csak tipikusan olyan apa, akinek a kicsilánya maradok örökké. Arról sem vesz tudomást, hogy menstruálok (kértem egyszer 16 évesen, hogy vegyen nekem egy doboz tampont, mert 2 db van itthon, és úgyis megy vásárolni.. válasza: Minek az neked????)...
Kb minden forinttal el kell számolni itthon, ez a mániája...
:(
havi lebontásban értettem...3300 már húzósabb havonta...
ne mondjátok meg, hogy fogamzásgátló..hanem h a görcseidre kapod...aminek a mellékhatása a fogamzásgátlás..
jobb ötletem nincs...az én apukám sosem volt vaskalapos...pedig szigorú volt...de felmérte, hogy inkább ez, mint idő előtt legyen nagybpapa
"ennyire idióta ő is?"
Annyira mint te, kedves 63%?
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
ÉS jobb tippem nincs, hazudjatok neki havi 3ezerrel több osztálypénzt, akármit. Mondjuk nem értem, anyukád hogy tud ilyen hülyével élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!