Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjek pénzt fogamzásgá...

Hogyan kérjek pénzt fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

2 évig szedtem, a barátom fizette. Szakítottunk, én meg nem kapok zsebpénzt, nem tudom kiokoskodni az összeget rá...

Az a baj, hogy régen annyira fájt a hasam menzeszkor, hogy többször elájultam, ügyeletet kellett hívni, suliba az első 2 napon nem tudok menni, mert felkelni sem tudok. Kivizsgáltak, azt mondták, hogy genetikai, mert anyának is ez volt, amíg nem szült. Fájdalomcsillapítók, görcsoldók, teák, semmi sem használt.

Viszont apukám csak azt látja, hogy fogamzásgátló=szex, és ő ezt nem támogatja. Hiába magyaráztam, hogy nem is feküdnék le csak úgy valakivel...

2013. dec. 8. 13:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Nem hülye, csak a pénz a mániája, az a mindene...

Akkor nekem sem lenne pofám, ha szex miatt kéne.

2013. dec. 8. 13:26
 32/60 anonim ***** válasza:
72%
A flecoros hozzászóló vagyok. Anyukádnak ha mondanád, hogy beszélgessen el Apuddal erről, az nem lenne megoldás? Vagy ha tényleg csak Anyuddal intéznéd ezt a dolgot?
2013. dec. 8. 13:28
 33/60 anonim ***** válasza:
75%
akinek a lánya egészsége árán is a pénz a mániája, az tényleg nem hülye, hanem rosszabb.
2013. dec. 8. 13:30
 34/60 anonim ***** válasza:
72%
Hány éves vagy?
2013. dec. 8. 13:31
 35/60 anonim ***** válasza:
20%

"Régen belőlem élt a gyógyszercég, annyi fájdalomcsillapítót szedtem be naponta.."

És most nem ugyanez van???? Csak most nem fájdalomcsillapítót, hanem hormonokat szedsz, ami sokkal többet árt!!!!

2013. dec. 8. 13:33
 36/60 anonim ***** válasza:
17%

"Bármennyire nem hiszik el egyesek, igenis adnak hormontartalmú gyógyszert menstruációs problémákra, szabálytalan mestruációra, dysmenorrheára. "

Persze, VANNAK hormontartalmú gyógyszerek különféle problémákra, de ezek NEM a fogamzásgátlókkal azonosak. A "Hormontartalmú gyógyszer" gyüjtöfogalom, nem pedig egy konkrét gyógyszer!!!!!

2013. dec. 8. 13:36
 37/60 anonim ***** válasza:
48%
De bizony a fogamzásgátlók ajánlottak menstruációs zavarokra. Pont.
2013. dec. 8. 13:43
 38/60 anonim ***** válasza:

pl egy 13 évesnek nem fogják felírni.

És van vmi segít beállítani de ciklust DE nem funkcionál fogamzásgátlóként!

2013. dec. 8. 13:44
 39/60 anonim ***** válasza:
78%

37

felírják, igen

az idióta nőgyógyászok akik ezt megteszik,azok nem keresik meg a probléma forrását ami, a menstruációs zavart okozza, aztán csodálkoznak ha később nem esik teherbe a kedves páciens, amikor már aktuális lenne...

(nem, nem a fogamzásgátló mellékhatására gondolok, hanem a probléma mellőzésének mellékhatásaira)

Jah, most itt nem a kérdezőre utaltam, mert az, hogy valaki görcsöl nagyon, nem feltétlenül jelent menstruációs zavart..

2013. dec. 8. 13:51
 40/60 anonim ***** válasza:

Én együtt tudok érezni, én ebben az időszakban mondjuk nem hányok szerencsére, de 1 nappal azelőtt, mielőtt megjönne, pár hónapja annyira rosszul vagyok, hogy összeesek. Forog a világ, ingerült vagyok, kiver a víz, ki akar szakadni az alhasam.

Viszont nem hiszem, hogy egy életen át kéne havi 3000-es gyógyszert tömnöd magadba, hogy ez az alapprobléma kezelhető legyen. Itt sokszor más áll a háttérben. Saját tapasztalat, hogy míg rendszeresen edzettem, egészségesebben éltem, napi 1-1,5 órát mozogtam, addig a menstruációval járó problémákon átslisszantam baromi könnyen. Nem mondom, hogy Nálad ez biztosan működik, hiszen minden ember máshogy reagál ilyen dolgokra, de lehet benne valami. Csak próbáld ki, hogy egy héten min. 3 órát mozogsz, beiktatsz egy kis jógát és nagyon sok folyadékot iszol. Károdra nem válik és legalább teszel egy próbát, hogy hátha enyhíti a fájdalmakat.

2013. dec. 8. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!