Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek rossz anya vagyok...

Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom adni az apja nagynénjééknek?

Figyelt kérdés

A három éves fiam apjával már nem élünk együtt, én pedig sajnos rossz anyagi körülmények között élek. Ezért arra gondoltam, hogy rábízom a kicsit az apja nagynénjére és a férjére.

Jelenlegi párom szerint én ezért rossz anya vagyok. Sajnos három lehetőség van:

- vagy nélkülözik a gyerek

- vagy állami gondozásba viszik

- vagy az apja rokonai nevelik tovább.

A három közzül szerintem az utolsó a legjobb megoldás.

Amikor a gyerek született még együtt éltem az apjával és nem voltak anyagi gondjaink.

2013. nov. 27. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
amikor en szulettem, anyuek epp valofelben voltak az elozo ferjevel. anyu es a 2 testverem meg persze en a nagyapamnal laktunk, a napi konyhapenzunk 100 ft volt(!) mert nem futotta tobbre, megis tuleltuk, mert anyam eros volt es kitartott a gyerekei mellett.. nem adott oda apamnak meg a rokonainak. apamnak is csak alkalmi munkai voltak, megis megoldottuk es mindharom gyerek felnott. szoval szerintem egyet te is fel tudsz nevelni :)
2013. nov. 28. 22:32
 62/63 anonim ***** válasza:
67%

Csak azt nem értem, hogy kereshetsz 57 ezret 8 órás munkával. Az még minimálbérnél is alacsonyabb.

A jelenlegi minimálbér bruttója 98 ezer forint, ebből kézhez 64 ezer forint jár, de te igényelhetnéd a családi adókedvezményt, így már 74 ezer járna, plusz a családi pótlék 13 ezer, így havi 87 ezerből gazdálkodhatnál minimálbéren, plusz megelőlegezett gyerektartást is kapsz az államtól, ha jól értem, ami nyilván nem sok, de így már 90 ezer fölé kúszik a bevételed elviekben. Ha ebből levonjuk a 40 ezret a lakhatásra, még mindig több, mint 50 maradna rád és a kicsire.

Szóval áruld el, ha minimálbéren vagy, hogy lehet ilyen alacsony a kereseted?

2013. nov. 29. 04:54
 63/63 anonim ***** válasza:
100%
Èn màr azon gondolkoztam hogy a kedves kèrdező sajnàltatàsi alapon tüzelőre valót akar kicsalni???
2013. nov. 29. 06:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!