Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek rossz anya vagyok...

Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom adni az apja nagynénjééknek?

Figyelt kérdés

A három éves fiam apjával már nem élünk együtt, én pedig sajnos rossz anyagi körülmények között élek. Ezért arra gondoltam, hogy rábízom a kicsit az apja nagynénjére és a férjére.

Jelenlegi párom szerint én ezért rossz anya vagyok. Sajnos három lehetőség van:

- vagy nélkülözik a gyerek

- vagy állami gondozásba viszik

- vagy az apja rokonai nevelik tovább.

A három közzül szerintem az utolsó a legjobb megoldás.

Amikor a gyerek született még együtt éltem az apjával és nem voltak anyagi gondjaink.

2013. nov. 27. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%
Van egy ötletem.Hètvègère vigye el a nagynèni.
2013. nov. 27. 20:57
 32/63 A kérdező kommentje:

Nekem van munkahelyem, a gyereknek itt van az ovi, nekem anyám, páromnak az apja.

De nektek könnyű ítélkezni felettem.

2013. nov. 27. 20:58
 33/63 anonim ***** válasza:
100%
Èn az utolsó vagyok.Szóval a nagynèni hètvègèn nem tudja elvinni.Esetleg a kisgyereknek meleg ebedet adni????
2013. nov. 27. 21:00
 34/63 A kérdező kommentje:
Majd holnap megkérdezem. De ettől függetlenül a fűtés még nem oldódik meg. De mi lesz, ha a gyerektartást nem tudják behajtani az apán, vissza kell fizetnem?
2013. nov. 27. 21:05
 35/63 anonim ***** válasza:
86%
Ha van kereseted, ne add oda. Inkább szegényesen, de együtt, mint külön ! Nem hiszem, hogy a te keresetedből kettőtöknek nem jut minden napra elég élelem. De, jut. A gyermekvédelmit pedig ha nem intézted intézd el, ezzel a papírral pedig a szolgáltatóknál lehetsz védendő fogyasztó, amivel elkerülheted jó darabig a közüzemek kikapcsolását. Emellett gyermektartási pert is indíts, az állam majd fizeti neked aztán leverik apukán. Családsegítőbe kérj segítséget, rászorultsági alapon kaphatsz ruhát, tartós élelmiszert. Nem feladni kell, hanem megoldani !!
2013. nov. 27. 21:06
 36/63 anonim ***** válasza:
100%
Az âllam fizeti neked.Vissza nem kell adnod hisz nektek jàr.Plusz kèrj tüzelőt is.Sok szervezet van aki oszt segèlyt adomàny formàlyàban.Ruha ajandèk cipő tüzelő tartós èlelem.
2013. nov. 27. 21:08
 37/63 A kérdező kommentje:
De ha albérletben lakunk akkor nem biztos, hogy lehetek védendő fogyasztó. Kb 57000 forint fizetést kapok, ebből 40000 a rezsi és a lakbér, de tűzrevalót azt nekünk kell venni ami rengetek pénz.
2013. nov. 27. 21:11
 38/63 anonim ***** válasza:
84%
Menj be a legközelebbi templomba és kérd a lelkész/pap segítségét. Hidd el, segítene! És én soha de soha nem válnék meg a gyerekemtől!
2013. nov. 27. 21:23
 39/63 A kérdező kommentje:
31. Miért adnám oda a fizetésem a páromnak?
2013. nov. 27. 21:32
 40/63 anonim ***** válasza:
70%
Milyen városban laksz, esetleg írd meg privátban, ha nem akarod ide kiíírni. Templomokban voltál már? Sok templom kapcsolatban van alapítványokkal, Caritas-szal, otthonokkal, ahol lehet tudnának segíteni!
2013. nov. 27. 21:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!