Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek rossz anya vagyok...

Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom adni az apja nagynénjééknek?

Figyelt kérdés

A három éves fiam apjával már nem élünk együtt, én pedig sajnos rossz anyagi körülmények között élek. Ezért arra gondoltam, hogy rábízom a kicsit az apja nagynénjére és a férjére.

Jelenlegi párom szerint én ezért rossz anya vagyok. Sajnos három lehetőség van:

- vagy nélkülözik a gyerek

- vagy állami gondozásba viszik

- vagy az apja rokonai nevelik tovább.

A három közzül szerintem az utolsó a legjobb megoldás.

Amikor a gyerek született még együtt éltem az apjával és nem voltak anyagi gondjaink.

2013. nov. 27. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem egyszerűbb lenne neked nèlküle.Egy 3 èves kisgyereket leadni hmm megszakadna a szivem.Vàlasz Rossz anya vagy!!!!
2013. nov. 27. 20:30
 22/63 A kérdező kommentje:

Nem kapok lakástámogatásit mivel albérletben élünk. Sajnos most sincs tüzelőnk, csak csutkával fűtünk amit a párom szedett a földekről. Hétvégén a kicsi nem kap ebédet, így itthon kell ennie.

Amúgy én eszem a munkahelyemen a párom meg amit talál, de sokszor inkább nem eszik csak a gyerek egyen.

2013. nov. 27. 20:32
 23/63 anonim ***** válasza:
53%
Rendben akkor találj magadnak plusz munkát, takarítás vagy bármi, ettől még ha a testedből élnél, csak hogy a fiadnak jó legyen még akkor is többe néznélek, ne haragudj!
2013. nov. 27. 20:35
 24/63 anonim ***** válasza:
100%
Hàt nagyon sajnàllak de hidd el nem ez a megoldàs hogy a fiadat leadod.Kèrj segitseget az önkormànyzatnàl.Szüleid élnek?Hol èltek?
2013. nov. 27. 20:35
 25/63 anonim ***** válasza:
53%
Menjen dolgozni a párod! Igyekezzen, vagy menjen a szomszéd faluba vagy bárhová! Te is vállalj plusz munkát vagy valamit! Képes lennél lemondani a saját gyerekedről???
2013. nov. 27. 20:39
 26/63 A kérdező kommentje:

Anyám él, de tele van hitelekkel, ő is mástól kér kajára valót.

Kelet- Magyarországon élünk, ahol hatalmas a munkanélküliség.

2013. nov. 27. 20:41
 27/63 A kérdező kommentje:

Azt akarom, hogy meglegyen mindene, hogy ne fázzon stb.

Párom azt mondta, hogy amìg ő itt lakik addig a gyereket nem adom oda senkinek.

2013. nov. 27. 20:50
 28/63 anonim ***** válasza:
73%
Ès a gyereknek milyen a kapcsolata a nagynenivel?Biztos lehetsz benne hogy lelkileg megviseli hogy egymagara hagyod.Amugy lèteznek anyaotthonok.Vonulj be.Amig dolgozol vigyaznak rà.Segitseget kapsz.Hètvègèn is lesz ennivaló.Fűtès.Karàcsony.Ha a pàrod szeret összekapja magàt ès keres munkàt esetleg 1 màsik èlhetőbb vàrosban.
2013. nov. 27. 20:50
 29/63 anonim ***** válasza:
62%
Más inkább halna éhen mintsem lemondjon a gyerekéről: igyekszik erején felül kiutat találni a nincstelenségből, de a gyerekét soha nem adná! Ezek után erősen elgondolkoznék a helyedben.
2013. nov. 27. 20:51
 30/63 anonim ***** válasza:
85%

Ha albérletben éltek, akkor nem vagytok helyhez kötve.

Költözzetek az ország olyan pontjára, ahol lenne munka.

2013. nov. 27. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!