Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom
adni az apja nagynénjééknek?
Figyelt kérdés
A három éves fiam apjával már nem élünk együtt, én pedig sajnos rossz anyagi körülmények között élek. Ezért arra gondoltam, hogy rábízom a kicsit az apja nagynénjére és a férjére.
Jelenlegi párom szerint én ezért rossz anya vagyok. Sajnos három lehetőség van:
- vagy nélkülözik a gyerek
- vagy állami gondozásba viszik
- vagy az apja rokonai nevelik tovább.
A három közzül szerintem az utolsó a legjobb megoldás.
Amikor a gyerek született még együtt éltem az apjával és nem voltak anyagi gondjaink.
az édes apa nem fizet gyerektartást? Ő miért nem nevelheti?
2013. nov. 27. 19:51
2/63 anonim válasza:
Nem gondollak rossz anyának, de szerintem itt segítünk neked jó megoldást találni!
2013. nov. 27. 19:52
3/63 anonim válasza:
Nagyon nehéz ezt ennyiből megítélni. Biztosan komoly oka van, hogy nem tudod nevelni. Hisz ott lenne a családipótlék, a gyerektartás, a te kereseted, esetleg szülői segítség.
2013. nov. 27. 19:55
4/63 anonim válasza:
Szerintem egy jó anya elsősorban a gyerek érdekét nézi. Ha valóban ennyire rossz a helyzet akkor tényleg jobb neki a nagynéninél mint egy árvaházban. Viszont ahogy előttem kérdezték: hol van ilyenkor az apa?? És miért nem támogatja anyagilag a gyerekét ahelyett, hogy téged szíd?
2013. nov. 27. 19:56
5/63 anonim válasza:
És a jelenlegi párod mennyit segít anyagilag?
2013. nov. 27. 19:57
6/63 anonim válasza:
Kèrj segítsèget!A legutolsó esetben veszik el a fiadat tőled.Az oviba kap enni reggeli ebed uzsi.Vacsoràt csak tudsz adni neki.Ahol 2 ember eszik tuti egy kisgyerek is tud.Nem kell egy gyereknek flancos jàtèk 3 èvesen.Èn sosem mondanèk le a fiamról.Rendezd az èleted.a kisfiad megbocsàlja hogy nem volt szèp ruhaja de azt hogy elhagytad lehet nem
2013. nov. 27. 19:58
7/63 anonim válasza:
Milyenek azok a rossz körülmények? Igen, rossz anya vagy. Miért nem a körülmények javítására törekszel? Milyen párod van neked, ha ezt hagyja? Egyáltalán milyen pár az olyan, aki hagyja hogy a szerettei nélkülözzenek?
2013. nov. 27. 20:02
8/63 anonim válasza:
Ha a jelenlegi párodnak van mit enni akkor a gyereknek miért nincs? Illetve ha neked jut kaja neki miért nem? Mit értesz nélkülözés alatt? Netről írsz, az havi 3-4 ezer forint, az pedig a kisgyerek heti kajája...
2013. nov. 27. 20:03
9/63 anonim válasza:
AZ előzőnek igaza van.Neharagudj de felhàborit neted van.Gyerekre pènz nincs.
2013. nov. 27. 20:05
10/63 anonim válasza:
"Szerintetek rossz anya vagyok amiért a fiamat oda akarom adni... "
Vazze!
A gyereked az nem egy tárgy, amit tovább adsz ha megunod!
Bár a gyereknek bárkinél jobb dolga lesz mint nálad,
ha te még anyának mered nevezni magadat ezek után!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!