Miért én vagyok mindig a rossz?
Miután hazaértem a kezembe vettem a gitáromat, hogy gyakoroljak, mert holnap fellépésem lesz egy barátnőmmel.
És anya épp ekkor jött be, azzal a mondattal, hogy
"Holnap ugye nem viszed magaddal?" én pedig mondtam, hogy de... erre elkezdte, hogy minek, mert még pengetni sem tudom, nem hogy rendesen dalokat játszani...
És utána pedig kiviharzott. Utána letettem a gitárt, mert az, hogy a saját anyám nem képes támogatni, biztatni elvette a kedvem. (egyébként, kifejezetten jól játszok gitáron a testvéreim, és más gitárosok szerint is) Végül átmentem tesómhoz, hogy gyakoroljak vele és utána anyukám bejött tesómhoz, hogy "Bocsánatot kérjen" d a vége ajtó csapkodás volt, hogy én vagyok a szar, meg, hogy nem értékelem a bocsánat kérését. mikor összesen annyit mondtam, hogy nekem ez rosszul esett...
Utána most megint bejött ordibálni, elvette minden zsebpénzem (amit az eladott ékszereim eladásával kerestem meg) és azt mondta el se mehetek sehova... mit tennétek a helyemben?
17/L
Négyen vagyunk testvérek, én vagyok a harmadik.
Most egy családi vitából nem fogok jogi úton bármit is lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!