Utálom anyámat! Mit csináljak?
Mindenért ordíbál, ha hazaér leordítja a bátyám és az én fejem aztán telefonál a pasijával.
Hiába csinálok meg mindent amit kér egyszerűen mindig talál valamit amit kritizálhat.
Én este korán lefekszem és reggel korán indulok az iskolába hogy ne kelljen vele találkoznom.
Ő kioktat engem,hogy miért nincs otthon meleg étel ha hazaér a munkából,de ha én érek haza este fáradtan éhesen és megkérdezem, hogy van-e meleg étel amit tudnék enni azt mondja, hogy oldjam meg, vagy kiakad hogy nekem semmi sem jó.
Egyszerűen megutáltam, és ez nem azért van mert "lázangok" ha nem mert tényleg ott teszi tönkre az életem ahol csak tudja!
Kérlek segítsetek, próbáltam már vele beszélni de semmi!
14/L
Mégis milyen segítséget vársz??
Sok lehetőséged nincsen. Vagy egy jó nagy kiadós beszélgetés anya és lánya között, vagy 4 évig tűrsz csendben, és tudatosan elkezded gyűjteni az ajándék pénzeket amiket 4 év alatt kapsz, esetleg 16 évesen elmész diák melózni, mire 18 éves leszel lesz bőven pénzed, hogy elköltözhess..
Sajnallak, te szegeny kislany. Nem tudok segiteni, nem tudsz vele beszelni, hidd el, sose fog valtozni.
Nekem is hasonloan nehez gyerekkorom volt.
Anyukám most lett 38 éves!
Köszönöm az utolsó kommentelőnek,megnyugtat a7z érzés,hogy nem csak nekem van/volt ilyen életem :)
Nekekm sincs apukám és a bátyámmal mindig összetartunk, de volt már rá példa, hogy leültünk anyuval beszélni, de aztán minden maradt ugyanolyan.
Most,hogy így belegondolok régen is ugyanilyen volt, kutyából nem lesz szalonna.
Nem tudok elköltözni amíg nem leszek 18 éves :/ Pedig már nagyon szeretnék elköltözni innen. Kihat az iskolai eredényeimre is ahogyan anyám viselkedik! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!