Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Utálom anyámat! Mit csináljak?

Utálom anyámat! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mindenért ordíbál, ha hazaér leordítja a bátyám és az én fejem aztán telefonál a pasijával.

Hiába csinálok meg mindent amit kér egyszerűen mindig talál valamit amit kritizálhat.

Én este korán lefekszem és reggel korán indulok az iskolába hogy ne kelljen vele találkoznom.

Ő kioktat engem,hogy miért nincs otthon meleg étel ha hazaér a munkából,de ha én érek haza este fáradtan éhesen és megkérdezem, hogy van-e meleg étel amit tudnék enni azt mondja, hogy oldjam meg, vagy kiakad hogy nekem semmi sem jó.

Egyszerűen megutáltam, és ez nem azért van mert "lázangok" ha nem mert tényleg ott teszi tönkre az életem ahol csak tudja!

Kérlek segítsetek, próbáltam már vele beszélni de semmi!

14/L

2013. okt. 30. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Mégis milyen segítséget vársz??

Sok lehetőséged nincsen. Vagy egy jó nagy kiadós beszélgetés anya és lánya között, vagy 4 évig tűrsz csendben, és tudatosan elkezded gyűjteni az ajándék pénzeket amiket 4 év alatt kapsz, esetleg 16 évesen elmész diák melózni, mire 18 éves leszel lesz bőven pénzed, hogy elköltözhess..

2013. okt. 30. 21:17
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
2013. okt. 30. 21:17
 3/12 Péter222 válasza:
91%
Szia! Anyukád hány éves?
2013. okt. 30. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

Sajnallak, te szegeny kislany. Nem tudok segiteni, nem tudsz vele beszelni, hidd el, sose fog valtozni.

Nekem is hasonloan nehez gyerekkorom volt.

2013. okt. 30. 21:18
 5/12 A kérdező kommentje:

Anyukám most lett 38 éves!

Köszönöm az utolsó kommentelőnek,megnyugtat a7z érzés,hogy nem csak nekem van/volt ilyen életem :)

2013. okt. 30. 21:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia! régen is ilyen volt? mindig kiabált vagy csak mostanság, mert ha az utóbbi, akkor valami miatt nagyon kivan és emiatt viselkedik így, próbálj rájönni, hogy miért teszi azt amit, és valahogy a tudtára adni, hogy ez nem megoldás a problémára.
2013. okt. 30. 21:21
 7/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen időszakom de nekem ott volt apám is aki ellenem fordult szerencsére a testvéreimmel összetartottunk és egy ideig bírtuk a folytonos feszkókat a semmiért! Aztán betelt a pohár és elbeszélgettünk mindenki megkapta a magáét és ennyi azóta nagyjából minden oké, a titok annyi, hogy mindig mindent beszéljetek meg bármennyire is kínos vagy kellemetlen. Ha ideges anyud akkor törődj vele ne zárkózz el tőle mert azzal csak rontasz a helyzeten! Valakinek előbb utóbb engednie kell!
2013. okt. 30. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Menj másik városba középiskolába, légy kolis.
2013. okt. 30. 21:24
 9/12 Péter222 válasza:
Anyukád egyszerűen most újra ,,tini,, fiatalon nem élte ki magát,most pedig legbelül azt érzi hogy nem éltmég igazán illetve hogy amit eddig tett az rossz,nemér semmit... beszélj vele,próbálj a ,,barátnője lenni,, és mond meg neki mennyire szereted...
2013. okt. 30. 21:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Nekekm sincs apukám és a bátyámmal mindig összetartunk, de volt már rá példa, hogy leültünk anyuval beszélni, de aztán minden maradt ugyanolyan.

Most,hogy így belegondolok régen is ugyanilyen volt, kutyából nem lesz szalonna.

Nem tudok elköltözni amíg nem leszek 18 éves :/ Pedig már nagyon szeretnék elköltözni innen. Kihat az iskolai eredényeimre is ahogyan anyám viselkedik! :/

2013. okt. 31. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!