Utálom anyámat! Mit csináljak?
Mindenért ordíbál, ha hazaér leordítja a bátyám és az én fejem aztán telefonál a pasijával.
Hiába csinálok meg mindent amit kér egyszerűen mindig talál valamit amit kritizálhat.
Én este korán lefekszem és reggel korán indulok az iskolába hogy ne kelljen vele találkoznom.
Ő kioktat engem,hogy miért nincs otthon meleg étel ha hazaér a munkából,de ha én érek haza este fáradtan éhesen és megkérdezem, hogy van-e meleg étel amit tudnék enni azt mondja, hogy oldjam meg, vagy kiakad hogy nekem semmi sem jó.
Egyszerűen megutáltam, és ez nem azért van mert "lázangok" ha nem mert tényleg ott teszi tönkre az életem ahol csak tudja!
Kérlek segítsetek, próbáltam már vele beszélni de semmi!
14/L
Kollégiumba sem tudsz költözni?
Már elkezdted a középiskolát? Menj másik városba, ugyan nyilván meg kell, hogy engedje anyukád is, de nem azt kell neki mondani, hogy utálok itt lenni és el akarok menni, hanem érdekel a biosz/informatika/dráma akármi, más városban van olyan szakiskola itt meg nincs és oda akarsz menni. Csak nem tiltja meg...
Anyukád egyedül nevel Titeket, ugye? Nos, velem is ez a helyzet, de én egyke vagyok. Gondolj bele, mennyire nehéz neki hármótokat eltartani, látástól vakulásig dolgozik. Én jól látom a helyzetet, mert már 22 éves vagyok, és látom a hibáim, amivel megnehezítettem az életét, három munkahelyen dolgozott, és a negyedik- az otthoni - műszak is az ő dolga volt. Anyukádnak nehéz, Neked is nehéz, tényleg beszélj vele, és a tesód is, tegyetek valamit, mert anyukád bele fog fásulni a dolgokba. Szeretné, ha a Ti életetek jó lenne, de még ő is szeretne élni, hiszen még egyáltalán nem kell Őt leírni! Legyetek kompromisszumkészek, és tényleg, de tényleg segítsetek Neki, ahol lehet.
Juci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!