Mindig állandóan kritizál hogy kövér vagyoki de az hogy állandóan emlegeti hogy kövér vagyok meg hogy ne egyek túl sokat az nem segít!!!!Ma is megmondta ezt és én mondtam hogy ez nem segít rajtam hogy ezt mondja de mindig magának ad igazat.
Mennyire vagy kövér? Mennyi felesleg van rajtad? Én is mondogatnám a gyerekemnek ha hasonló helyzetben lenne már bocsi.
2012. okt. 27. 20:53
5/13 anonim válasza:
A kritizálás az tényleg nem segít. Ahelyett, hogy kritizál inkább segítenie kéne neked, ha ezt nem fogadja el, akkor azzal már tényleg nem lehet mit csinálni, de az biztos, hogy én így megőrülnék.
2012. okt. 27. 21:13
6/13 anonim válasza:
szerintem segít ezzel, hisz addig piszkál, mire végre elkezdesz sportolni és kevesebbet enni, mint eddig...jó segíthetne úgy is mondjuk, ha kímélőbb ételeket készítene...
2012. okt. 27. 21:14
7/13 anonim válasza:
Azt eszel amit Ő ad, nem? Készítsen akkor kevesebb kalóriatartalmú, sovány ételeket! Vegyen teljes kiőrlésű kenyeret, zsemlét pékárut... Bocsi, h ezt mondom, de ha nem genetikai vagy hormonális problémából adódik a túlsúlyod akkor 50%-ban Ő a hibás. Másik 50 meg az, mert nem sportolsz vagy tényleg nem találod a mértéket. Beszéljétek meg!
2012. okt. 27. 21:16
8/13 anonim válasza:
Ha anyu egy dagadt disznó akkor az genetika keményen ha fiú vagy, itt nem sokat segít a kaja inkább annak a hiánya. De ha anyuci vékony akkor ott valami baj van vagy hormonális vagy túl sokat zabálsz szemét kajákat cukros zsarokat így aztán tényleg lefogyhatnál mert egy csajod sem lesz és az durvábban fog fájni mint hogy anyuci kritizál most. Vagy ott van még az orvos és ki kell vizsgálni az ügyet.
2012. okt. 27. 21:50
9/13 anonim válasza:
Ez kicsit olyan mint a dohányzás. Mondják h ne, de csak azért is.
Én is ilyen voltam. Rengeteg süti volt otthon régen, nagymamám a szomszédban lakott és soha nem hitte el h nem vagyok éhes.
Ha meg salátát szerettem volna akkor anyám fel volt háborodva, h ő nem eszik füvet. Ne is csináljak magamnak, mert csak rumli lesz a konyhában. És persze mindig én voltam a nagyseggű dagadék és miért nem fogyózom.....? Aztán meg kigúnyolt ha tornázni látott.
Én azt csináltam h.: Nem vettem részt a közös étkezések nagyrészén. Elhagytam a vacsorát. Beíratkoztam küzdő sportra.(ezáltal kevesebbet voltam otthon és nem kellet őt halgatnom) Főztem magamnak ha nem volt otthon. Ha otthon volt, és belémkötött, összevesztem vele. Ha nem akart zöldséget venni, megvettem magamnak.
80kg-ról 63-ra fogytam egy-másfél év alatt.
2012. okt. 27. 22:16
10/13 anonim válasza:
istenem szégyeld magad ember... van egy barátom aki hormonális zavarokkal született. ugy nézett ki mint egy vizilo, dagadéknak csufoltuk.. fél év alatt annyit fogyott hogy az hihetetlen. elhatározás kell csak hozzá, és még az hogy ne nyavajogj mint egy 5 éves. én is voltam dagadt. 3 honap alatt izom lett a zsir helyén nálam. tudod miért?!?!?!?!? mert nem nyavajgok mindenért:')
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!