Utálom az anyámat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindig állandóan kritizál hogy kövér vagyoki de az hogy állandóan emlegeti hogy kövér vagyok meg hogy ne egyek túl sokat az nem segít!!!!Ma is megmondta ezt és én mondtam hogy ez nem segít rajtam hogy ezt mondja de mindig magának ad igazat.2012. okt. 27. 20:36
11/13 anonim válasza:
Én is utálom anyámat de azért mert lenéz meg minden..na mind1 ugyis itt hagyom a f.szba XD
Szóval..én is dagadt voltam nagyon is. ha voltam 140 centi de 80 kiló. :D Aztán nyáron mindig futottam itthon fát hordtam mindent csináltam, hogy ne üljek. Mára már az a szokás, hogy eszek és egyből egy kisebb séta. Most 168 centi vagyok 56 kiló. Tökéletes. Mindet MUNKÁVAL és sporttal értem el! :)
12/13 anonim válasza:
szerintem jót akar neked. nekem is vannak kövérebb hozzátartozóim, és próbálom nekik mondani, hogy sportoljanak, meg ne egyenek annyit. de ugyanúgy reagálnak, mint te. meg vannak sértődve. nem tudom, mit tegyek, mert csak híznak-híznak. folyamatosan. tényleg csak jót szeretnék nekik. ha nem mondok semmit, az se segít. akkor mondd meg, mi segítene, te hogy látod?
13/13 anonim válasza:
Bárcsak nekem is csak ennyi problémám lenne anyámmal.:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!