Csak én utálom a saját anyámat amióta értelmesen gondolkozom? 15/L
Ne utáld, ő is bizonyára szeretetből teszi.
Még ha nem is úgy tűnik...
Aggódik, hogy elkésel, fáradt leszel, blabla.
Nem vagy egyedül, teljesen normális jelenség, hogy te mást gondolsz erről, mint ő.
Megoldás szerintem az lehet, hogy igyekszel bebizonyítani, hogy képes vagy beosztani a saját idődet, nem csúszol, lássa, hogy "töröd magad" :-)
A beszólásait hagyd figyelmen kívül, biztos vagyok benne, hogy valami más gond nyomasztja, amit (sajnos, és nem helyes módon) rajtatok vezet le.
Kérdezd meg egy alkalmas pillanatban, mi bántja.
Na, mint írod, itt is lehet a titka, hogy iszik, és ettől ilyen agyament.
Apukáddal lehet erről beszélni?
Csak egy példa hogy mi lehet ennek az oka. Lehet hogy anyukádnak a munkahelyén egész nap jó-pofiznia kell főnökökkel, kollégákkal és ügyfelekkel még akkor is ha nagyon idegesítő a viselkedésük, munka közben meg mondjuk még jól el is fárad. Gyűlik benne egész nap a feszültség, és amikor még a te viselkedésed sem tetszik neki valami miatt (mellette lehet hogy neked van igazad), akkor kifakad. Az se lehet jó érzés neki, hogyha úgy érzi hogy te már nem kedveled.
Bár most nagy egyenjogúság korában élünk, nekem az a tapasztalatom hogy a nők sokkal kevésbé képesek feldolgozni a stresszt, sokkal könnyebben kifakadnak. Ezért kell melléjük egy erős férfi, aki testüket, lelküket karbantartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!