Ugye, hogy úgy van, hogy azok a szülők nem tudják szeretni a saját gyermeküket, akik saját magukat sem tudják szeretni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 16:21
2/14 anonim válasza:
Én azért ismerek olyat, aki magát nagyon is szereti, csak a gyerekeit nem.
3/14 anonim válasza:
Nem minden esetben..az szülői szeretet elkülönül az önutálattól!
4/14 anonim válasza:
Lehet hogy úgy látszik szereti magát megtesz magáért mindent de attól még nem szereti magát
5/14 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én nagyot csalódtam magamban párszor, tudom, hogy mit és hol rontottam el, van mit lerendezni magammal, de a gyerekemet imádom! Ő a mindenem és tudom, hogy ha magamért nem is, érte minden tőlem telhetőt meg kell tennem azért, hogy jóélete legyen, hogy boldog legyen. Nekem ő sokkal fontosabb,mint én magam. Ettől függetlenül nem állítom, hogy utálom magam, de van pár dolog, amin javítani kell, de kérdem én, kinek nincs? :)
6/14 anonim válasza:
De pont fordítva értelmezed a kérdést:) egy szülő szeretheti a gyerekét ha nem szereti magát de ha nem szereti a gyerekét akkor magát se szereti
7/14 anonim válasza:
és mi van akkor, ha egyik-másik gyerekét szereti, de nem mindegyiket? akkor kizárt, h önmagát is szeresse v épp ellenkezőleg, akkor önmagát biztosan szereti? :)
8/14 anonim válasza:
Nincs úgy...
Akik saját magukat se szeretik, a gyereküket szeretik...
A kérdésed megfogalmazása is furcsa...Ugye,hogy úgy van..(?)
mintha a negativ választ várnád...:((
Nincs úgy...
Egy két gyerekes anya.
9/14 anonim válasza:
Ahhoz, hogy bárki mást igazán szeretni tudjunk és el tudjuk fogadni az ő szeretetét, szükséges, hogy szeressük magunkat. Fogadjuk el magunkat - azzal együtt, hogy tudomásul vesszük, vannak hibáink.
10/14 anonim válasza:
Szerintem ez pont fordítva van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!